prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 dexi27
Tako pa jih imam Pure flov namreč :wink: Naredil prvi tek z njimi in sem super zadovoljen, točn to kaj jaz rabim, copat ravno prav blažen in z dobro geometrijo podplata za dobro tehniko teka :laola

Pa še cena je bla vrhunska :wink: 63 evrkov pa ni taka sila :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Misho76
Jzt sm jih sel probat, pa je moje zacetno navdusenje zal splahnelo :( Sprednji tekalni del mi je presirok, ker imam visok nart, me je elasticni trak tiscal. Tko, da so pol Kinvara3 padle. Te so pa k ata na mamo - 'pure enjoyement' :wink:
Uporabniški avatar
 SpEkTr
A te brooksice majo sprednji del bolj sirok al ne? Sedajsnje mizunke so mi ravno zarad tega vsec. Recimo Saucony so mi ful preozke...
Uporabniški avatar
 SpEkTr
dexi27 napisal/-a:Tako pa jih imam Pure flov namreč :wink: Naredil prvi tek z njimi in sem super zadovoljen, točn to kaj jaz rabim, copat ravno prav blažen in z dobro geometrijo podplata za dobro tehniko teka :laola

Ne mi rect, da si stevilko tut ti na blef zadel? :-)
Uporabniški avatar
 dexi27
SpEkTr napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Tako pa jih imam Pure flov namreč :wink: Naredil prvi tek z njimi in sem super zadovoljen, točn to kaj jaz rabim, copat ravno prav blažen in z dobro geometrijo podplata za dobro tehniko teka :laola

Ne mi rect, da si stevilko tut ti na blef zadel? :-)

Ne glih na blef, ker sem pred tem že mel Brooksove copate in ponavadi se velik številke ne razikujejo in tud tu se niso. Me pa načeloma ne moti, če je copat mal prevelik, če pa je premajhen pol pa je jeba :--(
Uporabniški avatar
 paulo
Ali ima še kdo kakšen kupon za popust za SP24, ker ta več ne dela(SP24-SOMMER-12). :evil:
Bi si te pureflow rad naročil, ste še mene navdušli.
Uporabniški avatar
 tabonir
paulo napisal/-a:Ali ima še kdo kakšen kupon za popust za SP24, ker ta več ne dela(SP24-SOMMER-12). :evil:
Bi si te pureflow rad naročil, ste še mene navdušli.

Ta koda za 10€ popusta še "prime", sem preveril:

SP24-GUTSCHEINZ-10
Uporabniški avatar
 SpEkTr
Evo pa jih imam tudi jaz, pure flow-ke :-). Včeraj naredil testno par km, občutek je res precej drugačen od klasičnih laufarc. Je treba precej več garat, vsaj na začetku najbrž.

Sicer pa lahke, zračne, pa pri hoji me je na začetku mal na rit vlekl :-)
Uporabniški avatar
 paulo
Tudi mene ste prepričali, da se splača začeti delati na tehniki teka in zato sem izbral pureflow. Sedaj pa ali sem fasal poškodbo ali pa me boli od drugačnega stila teka.
In sicer boleče imam mesto med ahilovo tetivo in mišico(list). Ali ste tudi vi imeli kakšne bolečine ,ko ste preklopli na drugačen stil teka(ne na peto)?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA