prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ojla!
Na prosport pošlješ mail, napišeš kako bi uro (možno da jo tudi imajo na zalogi) in potem se zmeniš. Plačaš po predračunu, z uro dobiš račun in garancijo - meni so jo celo poslali po pošti. Meni se zdi Polar RS200 SD v redu in je tudi primerna za nežno žensko roko. Senzor na copatu me ne moti in tudi dokaj natančno meri razdaljo. SLO navodila imam doma.
Če je še kaj nerazumljivega mi piši.

Lep sončen dan!
Uporabniški avatar
 muc
Glede Prosport-a...na internetu res nimajo teh ur ampak pokličeš tja oz. greš osebno tja in če jo imajo na zalogi nabaviš in to je to...ampak brez SLO navodil (če jih boš rabla...)
Food-pod moraš najprej kalibrirat(točna obrazložitev v navodilih)...pretečeš določeno razdaljo(ki veš kolk je dolga!!!)prtitisneš rdeč gumb in počakaš par sekund in ura naredi svoje :wink:

Glede nike kompleta ti pa ne znam nič pomagat....lp :D
Uporabniški avatar
 muc
NANIKA napisal/-a:Ojla!
Na prosport pošlješ mail, napišeš kako bi uro (možno da jo tudi imajo na zalogi) in potem se zmeniš. Plačaš po predračunu, z uro dobiš račun in garancijo - meni so jo celo poslali po pošti. Meni se zdi Polar RS200 SD v redu in je tudi primerna za nežno žensko roko. Senzor na copatu me ne moti in tudi dokaj natančno meri razdaljo. SLO navodila imam doma.
Če je še kaj nerazumljivega mi piši.

Lep sončen dan!

Nanika,kolk smo usklajeni :wink: !!!

lp
Uporabniški avatar
 NANIKA
A bomo tako tudi na LM??????????
Uporabniški avatar
 koto
Anja.com napisal/-a:
Kaj pa Ebay?

ne maram kupovat rabljenih stvari, ker se mi zmeri zdi, da me bo kdo nategnu pa mi prodal kakšen crap :?

Zakaj pa rabljeno? Pač kupiš novo. Nategnejo te pa lahko tudi v YXsportu. Mene do sedaj še niso. Nategnem pa sebe vsakič, ko kupim stvar v SLO za, tudi do, 100 % dražje.

Anja.com napisal/-a: še neki me zanima :oops:
kam si naštimaš ta Laufsensor? pa a je to kej nerodno, je stabilno? :oops: vprašanja a, prov profesionalna :D

Mene ne moti.
Uporabniški avatar
 daks
NANIKA napisal/-a:Na prosport pošlješ mail, napišeš kako bi uro (možno da jo tudi imajo na zalogi) in potem se zmeniš.

A dejansko lahko narocis katerokoli uro, ki je na http://www.polaritalia.it in ti jo oni priskrbijo?
Uporabniški avatar
 NANIKA
Vse kar je na tisti strani!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA