prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 iverson
zile napisal/-a:Ravnokar filam tole 405-ko. Jutri bomo pa mal potestiral zadevščino.

Kupil v ZDA?
 usmiljeni_brat
Glede na to, da je na 405 bolj malo funcij novih, stare pa so v glavnem okleščene je 305 za 230 evrov trenutno odličen nakup. Je pa res, da stvar izgleda kot ura za razliko od 305.
 zile
iverson napisal/-a:
zile napisal/-a:Ravnokar filam tole 405-ko. Jutri bomo pa mal potestiral zadevščino.

Kupil v ZDA?

Da, kolega jo je prinesel iz ZDA. Ura z heart rate monitorjem me je prišla, preračunano 250€.
Uporabniški avatar
 Bor
pismo me matra tale 405-ka...čeprav je verjetno 305-ka verjetno res boljši nakup......
me prav zanimajo prve izkušnje z 405-ko... zile?
 zile
No, sem poskusno malo odlaufal s tole 405-ko na roki. Zadeva me je zelo pritegnila. Všeč mi je GPS, zaradi tega sem zadevo tudi naročil. Vedno me je zanimalo, koliko pretečem in s kakšnim tempom tečem v danem trenutku. HRM deluje brez problema. GPS je bil natančen, odstopanje je bilo 9m. Pod avtocesto sem se ustavil za 2min in izgubil signal. Štoparica pa je tekla dalje in s tem tudi pot, čeprav sem stal na mestu :!: . Sedaj vem, da moram nastaviti funkcijo auto pause. Tekel sem tudi po gozdu in signala začuda nism izgubil. Mogoče na drevesih še ni dovolj listja :P .
Doma sem inštaliral software, usb brezžično anteno za prenos podatkov.
Vse skupaj ne traja 5 min. in že lahko prečekiraš vse podatke, ki jih beleži ura. To so v grafičnem načinu tempo, hitrost, višinska razlika, srčni utrip (utipov na minuto), srčni utrip (% max. utripa), ter naklon poti. V textovnem pa še porabljene kalorije, povprečni, min. in max. čas, povprečni in max. HR in povprečna inmax hitrost, povprečni tempo na km, vzpon, spust, etc...
Kar se tiče, obroča okoli ure, ki je občutljiv na dotik, bi rekel, da se ga moram še navaditi. Občutljivost sem nastavil na minimalno in me je kar ubogal. Med tekom je sicer malo rosilo, in mogoče je res rahlo bolj neodziven kadar je obroč moker.
Na ekranu se hkrati lahko prikazujejo 3 podatki. Imaš prosto izbiro pri prikazovanju podatkov. Poleg tega lahko s pritiskom na obroč menjavaš ekran s podatki (3x po 3je podatki +dodatno še heart rate monitor) Se pravi 12 podatkov od skupono 35ih.
Od včeraj do tega trenutka ko pišem tole, sem opravil 45min teka z HRM in se okoli 2uri igral z nastavitvami. Ves ostali čas je bila ura v powersafe načinu, se pravi je kazala samo uro. Baterija pa trenutno kaže 79%.
Toliko na hitro. Jest sem z uro zaenkrat zelo zadovoljen.
Uporabniški avatar
 Bor
zile napisal/-a:
iverson napisal/-a:

Kupil v ZDA?

Da, kolega jo je prinesel iz ZDA. Ura z heart rate monitorjem me je prišla, preračunano 250€.

a gre kdo u ameriko v bližnji prihodnosti??? :roll:
Uporabniški avatar
 juha
Bom kar ostal pri 301-ki.

Btw. v rolanu ponujajo eno uro CANYON CNS-GPS2 za 115€, torej precej bolj ugodna od garminov. Ali ima kdo kake izkušnje s tem?
Uporabniški avatar
 Bor
Bor napisal/-a:
zile napisal/-a:
iverson napisal/-a:

Kupil v ZDA?

a gre kdo u ameriko v bližnji prihodnosti??? :roll:

tole z ZDA sem drgač mislil čist resno....a gdo gre mogoče?
 biker
Pozdravljeni!

Ali kdo ve kje jo imajo v Ljubljani ali okolici na zalogi

hvala biker
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Haloooooo!

a so še kakkšni odzivi na 405-tko

kako se obnese, slabosti in pohvale? :?:
POPUSTI
:rol:

LP Bojan
Uporabniški avatar
 bobr
V info. Danes so jo v Radencih ponujali za 340€ če se prav spomnim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA