prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Pyxy, po 42 km teka na ljubljanskem maratonu ti iz svoje izkušnje lahko rečem, da podplat ni pretanek niti za mojih 82 kg. Take pomisleke sem imel tudi jaz, preden sem sprobal, sedaj pomislekov ni več: copati so (za hitre teke na urejenih podlagah) zakon :D .
Verjetno je odvisno tudi od drugih dejavnikov, vsak tekač ima svoje izkušnje, verjetno kdo tudi negativne...dokler ne sprobaš, pa ne moreš vedeti :?
Sploh ni rečeno, da mi nekoč kaka negativna izkušnja ne bo spremenila mnenja o teh supergah :roll: .

Lep pozdrav, vencelj
 tungi
mislim da mojstra mešata model racer st 3 in t5 racer, ali pač.
skratka v sloveniji je sedaj na voljo samo st 3 (vroča roba to jesen- bolj kot kostanj na prešercu), še lažji t5 pa je možno naročit posamezno!
lp
Uporabniški avatar
 lenči
tungi napisal/-a:mislim da mojstra mešata model racer st 3 in t5 racer, ali pač.
skratka v sloveniji je sedaj na voljo samo st 3 (vroča roba to jesen- bolj kot kostanj na prešercu), še lažji t5 pa je možno naročit posamezno!
lp

Preko vas je možno torej naročiti tudi copate, ki niso na internetni strani v klasični ponudbi?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kot je dejal moj predhodnik se ST3 dobi v tekoči ponudbi.Razen če ne uide pred nosom :lol: :wink: , ker pohajajo kot vroče žemljice.Ta lažja varianta pa se dobiti po predhodnem naročilu seveda.
Skratka ne bo vam žal verjemite mi!
ČAO!
 Pyxy
tungi ima prav. Sam sem govoril o racer 5t, Vencelj je pa mislil na ST3.

Sam nimam izkušenj s ST3. Sedaj jih bom pa obvezno nabavil .. :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Drži! Jaz imam ST3 in če ni bilo nesporazuma smo pred časom z Matjažem govorili o tem modelu :? .
Je pa po podatkih T5 racer še veliko bolj tekmovalen in lažji (ST3 255 g, T5 162 g), namenjen tekom do polmaratona- s tem bi tekač moje kategorije lahko imel probleme.
http://www.bubasport.com/bubasport_kata ... =3&vrsta=1

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 aljosa
Včeraj sem v Buba sportu kupil Brooks Axiom 2 http://www.bubasport.com/katalog_podrob ... katalog=10. Nisem še sprobal pri daljšem teku, vendar so prvi vtisi zelo dobri. Javim ko bo pravi test narejen. Za katerega od lažjih modelov se še nisem odločil, ker ga rabim predvsem za trening. Trenutno sem iskal nekaj med hitrostjo in blaženjem. Racerja ST3 pa si nabavim spomladi, ko se začne tekaška sezona.

Tudi pri Buba sportu je za nas člane Tekaškega foruma 20 % popust in še pohvala Karliju za dobro svetovanje in prijaznost.
Uporabniški avatar
 klatez
Mislim, da so na linku pri BubaSportu navedli napačno težo.
Če niso, pa že itak imaš lažji copat kot je Racer ST3... :wink:
Uporabniški avatar
 aljosa
Ja res so navedli napačno težo copata. Prava teža copata je 326 g.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
VLJUDNO VABLJENI!
V soboto bo BROOKS prisoten v TS CITY CENTER - CELJE.
Od 14 h - 20 h.Tam boste lahko dobili informacije o dosegljivih športnih copatah in kar vas bo zanimalo v zvezi z njimi.
Svetovali vam bomo kateri tip športnih copat je pravi za vas!
Pridite ne bo vam žal!
VAŠ
BROOKS
Uporabniški avatar
 lenči
Jupi, tole pa moram izkoristiti. Bo očitno šoping popoldne :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pa doping tudi ha,ha kofeinski seveda.
Copate na nogo in bodo kar same letele.
Samo zbuditi se bo treba ha,ha.
Se vidimo lepo se imejte kjerkoli pač že boste.
Da se tudi narediti da bom v soboto zjutraj na stadionu v celju nekaj odbrcal.Pa tako ali tako moram eno atletinjo mal stestirat.Če se bo kateremu dalo se vidjamo tudi tam.
 Leon
Zdravo Tomaž, kaj pa v Mariborskem koncu bo kaj podobnega v prihodnosti???
Lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bom na vsak način probal sprovesti to zadevo v kakršnikoli obliki seveda.Tudi s testiranjem športnih copat, ki jih načrtujemo od začetka naslednjega let naprej.
Ker imamo že nekaj stvari pripravljenih.ampak saj veš kako je to.Radi bi in hočemo da boste vsi tekači in gibanja željni ljudje zadovoljni z obutvijo za katero se boste odločili.
Vsem skupaj želim prijetn korak naj bo to spomlad, jesen, zima ali pa poletje :lol: 8) mini krilca vauuuuu hudo dobr 8) 8) :wink:
Se vidimo v soboto v Celju!
Vljudno vabljeni in veselimo se srečanja z vami!
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 Loni
tomaz.zupancic napisal/-a:Vsem skupaj želim prijetn korak naj bo to spomlad, jesen, zima ali pa poletje :lol: 8) mini krilca vauuuuu hudo dobr 8) 8) :wink:

Jaz se javim za kiklce testirat, copate sem že.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA