prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 vroom
slitkx napisal/-a:Iz tujine ne morem naročati, nimam kreditne kartice.
Sestro in svaka bi pa težko prepričal.

Iz tujine lahkonaročaš tudi tako, da plačaš prek bančnega transferja (UPN/SEPA obrazec). Jaz vedno plačujem na takšne način, zato ker tudi sam nimam ustrezne kreditne kartice. Je pa res, da je v tem primeru potrebno biti nekoliko bolj pozoren kot pri kakšne paypalu ipd., ker je vračanje transferja izredno težko izvedljivo, v kolikor je na drugi strani prisoten nepošten odnos (da ti torej ne pošljejo robe).
Pri eni od trgovin, ki jih je navedel StaraKost (bike-discount), sem tudi sam že večkrat kupoval, ni bilo večjih problemov. Če se je treba z njimi menit kaj bolj konkretnega (glede garancije ipd.) je dobro, da jim pišeš v nemščini.
Uporabniški avatar
 StaraKost
... za to ceno bi jaz vzel Polar RS800CX N Multi. Na "žalost", jo že imam :D
 matejn
Za točno take stvari kot jih omenjaš, sam uporabljam RCX 5 GPS in nimam nobenih pripomb. Moram pa povedati, da sem precej nezahteven kar se tega tiče. Na mojo odločitev pri nakupu je precej vplivalo dejstvo, da je GPS sprejemnik ločen oz. ni integriran v uro. Pri uporabi v gorništvu pa ti avtonomija GPSa cca. 20 ur pride še kako prav.
 matejn
Sama ura ne omogoča oz. ne prikazuje višinskih metrov. Vse kar je v zvezi z višinskimi metri lahko vidiš šele kasneje, ko preneseš podatke na računalnik. Z natančnostjo podatkov, pri višinskih metrih, pa meni osebno meter gor ali dol ne igra pretirane vloge. Se pa Polar precej oz. se je, otepal uporabe GPS za višinske metre.
 zanluka
Se nekaj me zanima, če kdo ve ? pri teh dveh modelih polarja, se lahko uporablja dva senzorja skupaj ali moreš vsakega posebej. hvala za vaš odgovor.
 matejn
Če me spomin ne vara, lahko uporabljaš oba senzorja hkrati, vendar ura uporablja, pri specifičnih podatkih ( npr. za tek ) podatke iz foot padov. Podatki iz GPS pa so v tem primeru bolj splošne narave. Se pa to nanaša na RCX 5.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA