prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 chlovecek
po prebiranju te teme sem se odločil in inštaliral SportTracks, pa mi ne kaže slike iz GoogleEarth.

Ima kdo kakšen predlog, kaj bi lahko bilo narobe?

edit - mi je takoj za objavo posta uspelo - sem premalo klikal okoli... :bum:
Uporabniški avatar
 Vreme
Eno vprašanje za poznavalce :D

Zanima me kje bi si lahko nastavil tempo teka. Na prejšnji uri, ki sem jo imel sem lahko nastavil cono teka, tempo recimo med 6:00 in 6:20. Sem že ve prebrskal po Garminu pa nikjer ne najdem te nastavitve, sem pa prepričan, da je to na Garminu možno, ali pa se pač motim??? :(
Uporabniški avatar
 klatez
Kaj te zanima:
- da bi te ura opozarjala (piskala), ko tečeš prehitro ali prepočasi?
- ali da vidiš koliko časa si tekel, pulz in ostalo v tej coni?
Uporabniški avatar
 Vreme
klatez napisal/-a:Kaj te zanima:
- da bi te ura opozarjala (piskala), ko tečeš prehitro ali prepočasi?
- ali da vidiš koliko časa si tekel, pulz in ostalo v tej coni?

Ja prva stvar bi mi bila zanimiva. Torej da mi ura piska če presežem recimo tempo 6:20 ali tečem prepočasi recimo 6:50

Potem pa bi bila tvoja druga alineja tudi zanimiva :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Torej:
- da si nastaviš piskanje ure izven con ti ne priporočam. GPS ima pač svoje omejitve in če sprejem slab (visoke stavbe, gozd in podobno), ti bo vseskozi piskala. Jaz sem enkrat poskusil, pa sem bil kot kakšen novoletni okrasek. Na roki mi je skozi piskalo in se svetilo...

Jaz imam nastavljeno na 1 km "lape" in tako imaš kar občutek glede hitrosti. Tudi razdalja je dovolj dolga, da je podatek dovolj točen.

- cone za analizo pa se lahko nastavijo v posameznih programih ali pa na uri. Najbolje je, da nastaviš kar v Training centru in nato preneseš na uro. Idi na User - Profile for "xy" - Running - Speed zones.

V SportTracks pa greš na Select view - Categories.
Uporabniški avatar
 Vreme
Bi se strinjal s tvojim odgovorom, a vseeno imam pomisleke. Mogoče pa si bil novoletna jelka zato, ker si imel cono teka nastavljeno preveč na tesno, ali drugače povedano, povej že enkrat kako si je to moč nastaviti, da še sam poskusim :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
wind napisal/-a:Vreme, glej navodila, stran 10 (Using Pace/Speed Alerts)

Ups, sem pozabil, da bi lahko predno začnem tečnarit tu na forumu pogledam vsaj svoja navodila :oops:.
Uporabniški avatar
 klatez
He, he - preozko nastavljene cone...
Verjemi mi, da sem jih precej širil, ko sem to testiral.

Sicer pa en tekec podobnega tempa kot tvoj:
Slika
Uporabniški avatar
 Vreme
klatez napisal/-a:He, he - preozko nastavljene cone...
Verjemi mi, da sem jih precej širil, ko sem to testiral.

Sicer pa en tekec podobnega tempa kot tvoj:
Slika

Si me skoraj prepričal, a vendar poskusim tudi sam :mrgreen: (p.s. Kako se izklopi piskanje ? :D )
Uporabniški avatar
 klatez
Če že hočeš imeti opozarjanje, ti bolj priporočam HRM cone... :wink:
Uporabniški avatar
 gic
Garmin Connect me je opozoril, da obstaja novi firmware...
Na voljo je posodobitev vgrajene programske opreme za Forerunner305
Vaša različica: 2.8
Najnovejša različica: 2.9

A je že kdo posodobil in probal?
Uporabniški avatar
 Bullet
Dobr si se tole zmenil justMe.. Potem si na akcijsko ceno se 10% popusta dobil, meni je uspelo samo 5% :argue: Glavno, da sva z uro zadovoljna :D
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 35

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA