- 25 Okt 2009, 05:33
Če želiš hitrost (sklepam da v km/h) greš:
Menu/Nastavitve/podat. polja/
tu izbereš keri trening (1,2,3) to pomeni samo prikaz kasneje med treningom, med njimi prekljapljaš ko si v trening mode s pritiskom na okvirček tako kot med mirovanjem pogledaš stanje baterije/število prikazaniz polj/pol z vrtenjem po okvirčku izbereš katerega želiš spremeniti/HITROST
potrdiš in to je to, za hitrost oziroma tempo (min/km), ki se bolj uporablja v tekaških vodah pa izbereš TEMPO
update-a tako ali tako sam ti sam snameš z neta garmin update in vse dela avtomatski oziroma ti napiše kdaj moreš uro priključit. 405 in 405HR je isto pri slednjemu je dodan le pas, software in hardware pa sta ista.
Za tisto pokrivanje z grafom pa je lahko dvoumno, včasih enostavno ga nekaj zmede in v določeni sekundi izmeri neko nenormalno vrednost, ki je pa kasneje na grafu (ker je čas podan z večjimi enotami) ne vidiš, vsaj tako jaz sklepam ker tudi meni to naredi.
Nihanje hitrosti in natančnost GPS-a so zelo povezane z zunanjimi motnjami (elektromagnetno valovanje, stanje ozračja...) oziroma včasih se mu preprosto zmeša, tudi meni včasih ko tečem v eno smer zmeri prav, ko se vračam pa čist po drugi poti, kot da bi po ljubljanici laufal
ugašanje ure je ko je pod 20% se začne v mirovnem (pa tudi včasih med tekom) ob pritisku na gumbe ugašat, tudi dete se joče ko je lačno in mu moraš dati za jest
Lp
Uroš

Menu/Nastavitve/podat. polja/
tu izbereš keri trening (1,2,3) to pomeni samo prikaz kasneje med treningom, med njimi prekljapljaš ko si v trening mode s pritiskom na okvirček tako kot med mirovanjem pogledaš stanje baterije/število prikazaniz polj/pol z vrtenjem po okvirčku izbereš katerega želiš spremeniti/HITROST
potrdiš in to je to, za hitrost oziroma tempo (min/km), ki se bolj uporablja v tekaških vodah pa izbereš TEMPO

Lp
Uroš
Supported by Maxximum