prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pegaz
zulu napisal/-a:enkratna brezplačna priložnost za raziskavo trga, navadno so za take ankete obvezno podprte z nagradno igro. Tečem v supergah v katerih dobro tečem. Model tak sofisticiran z vezalkami in lepim vzorcem na podplatu, teči še ne znajo same.

Zulu, he he :)
Od kod ta cinizem :?:

Sploh pa gre za izmenjavo izkušenj: toliko, kot info pomaga trgovcem, pomaga tudi sotekačem.

Zastonj kosila še niso iznašli. Namesto nagradne igre maš 20% popusta pri nakupu, pa on-line podporo, če gre kaj narobe ali imaš kako vprašanje. Mislim, da je dil fer. Če želiš povedat - poveš, sicer ne. Če želiš kupit - kupiš, sicer kupi kdo drug.

Sicer pa - dolgo se že beremo na forumu, nas prideš tud na kakšen trening pogledat, da se spoznamo? :idea:

LL, pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
185 / 85

tedenska fura: 30 - 50 km
tekaška sezona: celo leto

Moja obutev (po vrstnem redu nakupa):
* Nike Pegasus - zanesljiv copat; na začetku nekaj težav z notranjim vložkom ob prednjem notranjem robu stopala, ki so izzveneli. Blaženje pride do izraza pri večjih hitrostih teka (intervali).
* NB 1022 - zakon, z njim pretekel maraton in dve 21-ki. (Mercedes)
* Mizuno Wave Rider 7 - izjemno udoben, prijeten copat. Ljubezen na prvi korak. Še čaka na prvo tekmo. (BMW)
* NB 765 - v fazi preizkušanja (hladna rezerva)
Želja: Nike Teocalli. Če vsi sponzorji ne pridejo na vrsto pri LojzetuP, se javim jaz. Znam tudi lepo peti (idealno za TV reklame) (po lastnih navedbah). ;)

Blagovne znamke: se strinjam z LojzetomP. Važno, da ti je prijetno tečt v njih, pa četudi so copati od Jugoplastike. ;) Z vsemi copati tečem po asfaltu, makadamu, travi, traku, gozdu. Se ne obremenjujem s tem, vsi so OK.

Sam ob nakupu znesem skupaj 7-8 parov različnih firm določenega cenovnega razreda in preizkušam (s tekom po prodajalni - teorija pravi, da moraš čevelj preizkušati natanko 2 minuti dlje, kot postane prodajalec živčen :)) . Le, če poskusiš več kot 3 pare istočasno, lahko oceniš, kaj ti posamezen par nudi.

LL, Pegaz :)
 SOKOL
Vse ljubitelje teka vabim, da novem SOKOL-u, ki bo izšel v začetku aprila preberete posebne tekaške priloge, kjer boste našli vse o treningu teka, izbiri copat, preventivi in kurativi poškodb, prehrani...

Tiste, ki prisegate na vrhunske ASICS-ove copate pa obveščam, da je FAN SPORT začel uvažati nove ASICS GEL-KAYANO XI (nekaj o tem tudi v novem SOKOL-u, Fan sportove trgovine pa najdete v Ljubljanskem BTC-ju hala A, Jesenicah in Celju, točne informacije na www.fan-sport.si)

Športni pozdrav,
SOKOL
 mojA
superga napisal/-a:AIR ALTHEA bodo spet dobavljivi v mesecu februarju oz. marcu. Sicer mislim, da jih ni v redni kolekciji se jih bo pa dalo naročiti;
L.P.
SUPERGA

Ali je kaj novega? Takoj naročim NIKE AIR ALTHEA ŠT 41! Seveda me zanima tudi cena in popust za TF

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 Mariposa
A je ta popust tudi pri nakupu preko superg.si? Če ja, kje pa to označiš?
 superga
Sistem naročanja na superge.si žal ne omogoča še dodatnih popustov. Popust za TF se lahko dobi samo v klasični trgovini na cene, ki so v trgovini.
L.P.
SUPERGA
 miharudl
teža: 73 kg
višina:182 cm
starrost:18 :)

tedensko: 40-60km
(odvisno od letnega čeas, temperatur)

copat št. 1. zoom elite
mehko, hitri, lahki ... uglavnem super so!

copat št .1. road lite
trši od zoom elite, so pa bol stabilni pa jih uporabljam za brezpotja.

mene pa zanima če ma kdo izkušnje z zoom elite? v njih tečem že tri mesce ... torej cirka 300 km pa me tu pa tam še vedno ožulijo?
zakaj? lp
Uporabniški avatar
 strelec30
Jaz sem pred kakšnim mesecem kupil NIKE AIR SKYLON ( zelenorumen ) in so me vedno ful zažulili na notranji strani stopala (šiv oz. rob). Škoda, ker so mi drugače všeč, bi bilo zelo fajn teči v njih, so "hitri". Za daljše teke sem sedaj kupil MIZUNO WAVE VALIANT, ki naj bi bili copati leta in sem kar zadovoljen. Mizunke so zame tudi drugače zakon. Na teden delam sedaj cca 50 km.
Uporabniški avatar
 strelec30
Jaz sem pred kakšnim mesecem kupil NIKE AIR SKYLON ( zelenorumen ) in so me vedno ful zažulili na notranji strani stopala (šiv oz. rob). Škoda, ker so mi drugače všeč, bi bilo zelo fajn teči v njih, so "hitri". Za daljše teke sem sedaj kupil MIZUNO WAVE VALIANT, ki naj bi bili copati leta in sem kar zadovoljen. Mizunke so zame tudi drugače zakon. Na teden delam sedaj cca 50 km.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA