prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc napisal/-a:..nabavljam pa Salamonke XA PRO 3D za "zimske" vremenske pogoje :wink:

kaj še čakaš? :D

poglej en post višje. ti je punca o teh supergah vse povedala :D
Uporabniški avatar
 matej712
asfalt: mizuno wave azure,
makadam, lažje gozdne poti: new balance 606 (2 para, razmišljam o nakupu še enega za 35€ na superge.si),
gozdne poti, vzponi, mokre razmere: salomon invert gtx (včeraj nabavil v kranjskem hervisu za 51 € - otvoritveni popust + hervis kupon) :lol:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
matej712 napisal/-a:gozdne poti, vzponi, mokre razmere: salomon invert gtx (včeraj nabavil v kranjskem hervisu za 51 € - otvoritveni popust + hervis kupon) :lol:

Odličen copat za ta denar! Jaz ga že cel teden gulim po Joštu in sem zelo zadovoljen!! Priporočam nakup! Naj še povem, da akcija v kranjski Qlandii traja samo do 2.12., od takrat naprej bodo po 99€ (vsaj tako mi je rekel prodajalec!!)

Izgleda pa takole: http://www.hervis.at/index.cfm?CFID=131 ... el_id=3412 . Tu sicer piše, da gre za ženski model, vendar ne drži. Ženski model je svetlo modre barve (tudi na zalogi v Qlandii)!!!

LP VB
Uporabniški avatar
 50cent
Asfalt: Asics 1110
Pohorje: Salomon Trail Runner 2

Lp :)
Uporabniški avatar
 Cormi
[quote="matej712"]: salomon invert gtx (včeraj nabavil v kranjskem hervisu za 51 € - otvoritveni popust + hervis kupon) [/quote]

A je to primeren model za pronatorje?
 Marinka
Najljubši so mi Nike Zoom Elite, ki jih uporabljam tako za tekme kot za večino treningov. Počasnejše teke in teke po gozdnih poteh pa opravim z ne vem katerim že copatom Nike (Pegasus ali Perseus? - Hervisov maratonski copat leta).

Zdaj imam na nogah že četrti par elitk, saj sem res zelo zadovoljna z njimi. Vsako leto kupim nov par iz nove serije, letos pa že kar dva. Letošnjo septembrsko bero bom šparala do spomladanskih tekmovanj. :wink: Ponavadi zdržijo tam okrog 700 km, nato pa še malo potrpim do naslednje pošiljke...
Uporabniški avatar
 pajo
Prej Mizuno Azur če se ne motim sedaj po ta novem Asics Gt 2120 žena pa enake prej kot jaz sedaj Nike AIR Zoom Skylon. Hvala za prijazne nasvete v Tomasu na Čopovi. Če bom še kdaj rabil pomoč... Se splača kdor je tam že bil že ve. Sva ih takoj sprobala na PST in prvi vtisi niso napačni.
 man007
Asics Gel Kayana 13 za makadam in asfalt
Uporabniški avatar
 sparkica
Gozdne poti (rejene in neurejene), asfalt, makedam: NIKE AIR AXIS TRAIL ACG

Najboljši tekaški copati, kar sem jih imela do sedaj. Čeprav jih nisem imela veliko :)
Lepo sedejo na nogo, prsti imajo dovolj prostora (imam malo širše stopalo), ne žulijo, so ekstremno lahki in nimajo vezalk, torej se ne odvezujejo :lol:.
Zdaj je za njimi že skoraj 200 km, pa se jim nič ne pozna. Nisem jih kupila zaradi znamke, ampak ker so bili zmagovalci preizkušanja copat za vse možne terene.
Slika:
Slika

Fitnes (tekaška steza): Nike Air Structure Triax
No ja, nisem ravno ultra navdušena nad njimi. Zunaj še nisem bila z njimi, čakam na suho vreme.

Poskusila sem razne Asics modele, vendar so mi bili vsi modeli preozki ali pa extremno predragi.
Pri dveh Adidasovih modelih mi je stiskalo gleženj, ostalih znamk nisem preizkusila, ker jih ni bilo :lol:
Uporabniški avatar
 Tiaša*
Frikica napisal/-a:.... supinatorji pa pronatorji ...

..am :oops: :oops: :oops: vem da sem zabita..
sam..kaj je to? :) :oops:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

NIKE mi kr odgovarjajo.
Uporabniški avatar
 markor
Oj,
še jaz:
- cesta: Asics 2120
- ne-cesta: trenutno ene stare Garmont-ke - so sicer bolj za treking ipd. pa vseeno gre..
lp
m
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA