prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 bobr
Če kdo rabi 15% hervis kupon mu ga odstopim ampak prej raje preverite v hervisu če imajo te ure na zalogi in če res ta popust velja na garminu 405. Da ne bo potem razočaranje. Saj veste kako je s trgovci...
Uporabniški avatar
 javaman
A je velikost edini plus 405-ke v primerjavi s 305-ko? OK, pa še brezžični prenos podatkov ima 405-ka.

Sprašujem zaradi razlike v ceni.
 JAG
Mislim, da bi se še kaj našlo...
Boljši sprejem, med drugim. Meni kr pomembno zaradi tekov po gozdnih potkah...
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

JAG daj napiši malo kako se obnese tale nova igrača na terenu, kako natančno izmeri pot po zahtevnem (gozdnem) terenu, VIŠINO :?: :?: :?: ITD
seveda dobrodošli komentarji tudi od drugih uporabnikov 405-tke :wink:

LP Bojan
 JAG
Pozdravljen Bojan,

joj, z veseljem bi kaj napisal, če bi ga le imel. Nekaj malenkosti sem zaledil samo na Internetu, a nič kaj iz prve roke. Upam, da se še javi kdo ki je imel dejansko priložnost uporabljati 405ko.

lp

Fredy
 iqfree
Hoj !

Kolega iz Hervisa mi je omenil, da je bilo celih 8 kosov nabavljenih. V LJ recimo samo 2 v cityparku, na Viču ni nič...Ne vem pa kako imajo urejeno naročanje, kako hitro bi roba prišla. Vsekakor pa prav veliko prostora za hude akcije ne bo :( O cenah pa...marže na teh izdelkih pod 30% ni, gre pa tja do 70-80%, tako da se ne bojte, da bi pod ceno prodajali. Je pa Garmin taka firma, da ni podobnih plagiatov ni možnosti za dumping in držijo pač navito ceno vsepovsod. No ja pa saj ste videli kakšne so cene v USA...

Verjetno bo kar najbolje čimprej tale kuponček izkoristiti ali pa skupinsko naročilo, kot se je prijazno ponudil bobsaap.

lp
 bobsaap
Če bi bil interes resnično velik (govorim o 10 urah in več) bi se mogoče dalo ceno korigirat še za kakšen evro, ampak bi naročilo res moralo biti večje od 10 kosov, ker cena je tukaj postavljena takšna kot je zgolj in samo za Vas TF-jevce, v prosti prodaji bi cena bila bistveno višja....!

Odločitev je na Vas,...

LP
 bobsaap
Pa še to,...da nebi kdo mislil, da sem nekdo ki bi zadeve od kod uvažal, jih rihtal na kakem črnem trgu ali karkoli sumljivega,...vse delam preko fimre kjer sme zaposlen, preko firme ki je verjetno vsem znana, preko firme ki je na slovenskem trgu že 17 let, tako da bi vsak dobil zraven ure tudi račun garancijo in vse potrebno,...denarja ne nameravam pobirati vnaprej, dogovorili bi se da Vam artikle pošljemo na dom in jih plačate ob prevzemu, verjetno bi pa se dalo dogovoriti tudi za brezplačno poštnino (dostavo).

Skratka v primeru, da bi se kot skupina za nakup odločili me naj nekdo kontaktira na zasebnem kontaktu, da mu posredujem službeno telefonsko in se preko telefona dogovorimo o vseh podrobnostih.
Uporabniški avatar
 klatez
No včeraj sem bil v Hervisu in tam je cena za FR405 399€.
To pomeni s 15% popustom 339€.
Pri akciji 3 za 2 pa 266€.

Zdaj veste, zakaj lahko dajajo popuste...
Koliko je že redna cena v Velikem poku ali bopsaap-u (mislim da gre za firmo C.....N)?
 bobsaap
Še enkrat,...

Če bi naročili do 5 kosov bi bila cena 315€, od 5-10 kosov bi bila cena 307€, če bi pa vzeli več kot 10 kosov pa bi Vam uro ponudili pa 300€.

+ poštnino Vam podarimo.

Gre pa za firmo C...OP in ne C...ON. :D
 JAG
No pa se preštejmo. Koliko je sploh resnih interesentov?

1. Fredy (JAG)

lp
Uporabniški avatar
 Bor
JAG napisal/-a:No pa se preštejmo. Koliko je sploh resnih interesentov?

1. Fredy (JAG)

lp

1. Fredy (JAG)
2. Bor
 bobsaap
Časa za odločitve še imate nekaj,...od dobavitelja smo dobili odgovor, da ure lahko naročimo v naslednjem tednu, je pa baje povpraševanje po njih ogromno, tako da tudi oni pobirajo rezervacije za ure,... :)

LP
Uporabniški avatar
 javaman
@klatez: a ni 340€ priporočena Garminova cena?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA