prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ZEBRA napisal/-a:Ne vem, ali sem s tem vprašanjem čist mimo udaril...

vseeno poskušam še enkrat
potem bom pa pustil da stvar zastara...

Kdaj?
Kateri modeli?

?

Ne nisi s tem vprašanjem mimo udaril.RACER ST4 pridejo letošnjo pomlad na plano :lol: :wink: .Tako da boste lahko veselo tekli v njih na vseh letošnjih tekmah!
Več info pa boste dobili na njihovi spletni strani in pa v prodajalnah, ki prodajajo njihovo športno znamko BROOKS.
Lep tek vsem, želim!
www.brooksrunning.si
Uporabniški avatar
 pajo
T5 Racer - 162g! V belo oražni kombinaciji samo a ni to malo prelahek superg? Me zanima kaj bo napisal 1, ki ga bo res sprobal.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
pajo napisal/-a:T5 Racer - 162g! V belo oražni kombinaciji samo a ni to malo prelahek superg? Me zanima kaj bo napisal 1, ki ga bo res sprobal.

Prelahek je mogoče za nekatere tekače tiste malce težje v narekovajih.To je copat ki te lahko ponese v oblake :lol: :wink: !No ja ima pa druge dobre značilnosti, ki pridejo v poštev za tiste, ki imajo razvito predvsem mečne mišice izredne moči.Tako potem njihove noge čez čas ne trpijo toliko, kot bi lahko.
Copat za do 10km na stezi in mogoče še za cestni tek.
LP
www.adolimpik.eu
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
vencelj napisal/-a:Mislim, da je ta copat v redu, vendar ne za predolge razdalje ali pretežke tekače. Pri lahkokategornikih morda do polovičke, pri nas težjih pa verjetno ne več kot 10 km. Samo mnenje...

LP, vencelj

Skoraj poplnoma pravilna Vencelj :wink: !
To je tako kot avto, težji je boljš amortizacijo rabi, bolj pol samo še na plinske amortizerje lagodno dela.
No pri človeku je pa tako, da mora vsak tekač narediti neke vrste kompromis:
"TEŽA, TEHNIKA, ( PRONATOR, SUPINATOR )ŽELJE, LETA TRENINGOV!
Vse to dati na tehtnico potem pa izbrati ali nekaj let še tečti in dosegati step by step boljše rezultate.Ali pa se poigravati s težo copat, ki ni primerna za vsakogar in vsako!
V copatah, ki tečete morate uživati v vsakem koraku!
ČAO!
 MARDUK
Ta teden sem nabavil T5 v ameriškem PX-u za 60 dolarjev :D . V bistvu so bile znižane, ker pridejo nove T6 na prodajne police. Za tak denar je to super copat za polmaratone. Doma imam že gts8 in racer st-III s katerima sem zelo zadovoljen. Ostajam zvest Brooks-u.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MARDUK napisal/-a:Ta teden sem nabavil T5 v ameriškem PX-u za 60 dolarjev :D . V bistvu so bile znižane, ker pridejo nove T6 na prodajne police. Za tak denar je to super copat za polmaratone. Doma imam že gts8 in racer st-III s katerima sem zelo zadovoljen. Ostajam zvest Brooks-u.

:cast: :cast:
BROOKS GO, GO
http://www.youtube.com/watch?v=k5EyZqQe ... 37&index=2

Posnetek pove več kot si lahko mislite kajne?
LEP DAN ŠE NAPREJ!
 love to run
hehe:) :lol: kera huda reklama, ful dobra!! 8)
sam a so Brooks primerni tud recimo za (trenutno!) mal težje pronatorke (75kg,1,74m)? :)
Uporabniški avatar
 IČA
love to run napisal/-a:hehe:) :lol: kera huda reklama, ful dobra!! 8)
sam a so Brooks primerni tud recimo za (trenutno!) mal težje pronatorke (75kg,1,74m)? :)

http://www.brooksrunning.com/Help/Shoe+Advisor/ poskusi z njihovim svetovalcem, da najdeš model primeren zase.
Uporabniški avatar
 Radolca
:oops: o težjih tekačih pa mi je pri mojih 95-ih kilah kar nerodno brati :oops:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Sem bil včeraj na njihovem sedežu in nabavil T3 Racer. Danes jih bom sprobal. Sicer pa je to že moj tretji par tekmovalnih copat Brooks. Za tiste ki se še niste odločili, T5 Racer je po mojem enostavno prelahek (pretanek) za maratonsko tekmo, kljub moji teži pod 60 kg.

Lp, MatjazV
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Ups, mala dilema zaradi RACER st-3. Jaz sem jih nabavil, da z njim odtečem Čazmo(61km). Navet prosim, ker opažam, da niso primerne za to razdaljo, sicer moja teža se vrti tam okoli 65 in manj ob 1,75 višine. Spomnim se pa tebe MatjazV, da si z njim odtekel v Istri celih 54km in me zanima tvoje mnenje kako so se obnesle in kaj mi svetuješ.

Hvala
 love to run
Radolca, ne se sekirat, jst sm mela včas 60kg,kar je bilo zame optimalno. Pa sem po totalnem mirovanju pristala pri 75kg :oops: tko da moja trenutna teža spada že v težkokategorne tekačice :roll: . Ne se sekirat, upoštevati moraš mišično maso in kostno strukturo. Ok, sej nočem dajat nasvetov o prehranjevanju tuki, sam ene par "general" tipsov/nasvetov: Jej več proteinov, ful manj ogljikovih hidratov kot jih sicer, če morda želiš izgubit kak kg. Pij velik vode, ne basaj se zvečer s hrano(če mene prašaš je najboljš nehat jest ene 4h pred spanjem al pa reciva po ene 18h, da nehaš). Še najbl kul je, da maš pa prot večeru trening, pa pol spiješ kak proteinski napitek, pa NIČ ne ješ. Ti sam bodi potrpežljiv. Kile ne bojo šle dol "tik tak". Ti sam teč, pa bod vztrajen. Vse se da! 8) (Sorry za vse, ki jim gre moj post mal na živce, ker se ne tiče Brooks-a neposredno.)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA