prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 miha1976
@MatjazV:
Bi lahko poizkusil , če dela srčni utrip in računaje kalorij v zaprtih prostorih tudi, če je gps ugasnjen? Hvala.

Bom vejetno res 310xt vzel pa bo. Če bi pa še kdo vzel jo pa lahko dobi za 300EUR novo.
Naročim v ponedeljek pa lahko še kakšno dodam zraven. Cena za 405cx je ista...
Več pa na mailu.
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz bi se zahvalila za nasvete v zvezi z mojo tezavico s spreminjanjem uporabnikovih nastavitev. Sem poskusila in zaenkrat deluje. Nisem pa se preklapljala med kolesarjenjem in tekom, ker zadnje tedne tisto malo casa, ki ga imam, namenjam samo kolesu. Bomo videli, kako bo, ko pride na vrsto se tek.
Uporabniški avatar
 MatjazV
miha1976 napisal/-a:@MatjazV:

Bom vejetno res 310xt vzel pa bo. Če bi pa še kdo vzel jo pa lahko dobi za 300EUR novo.

Na temle naslovu dobiš 310-ko brez pasu za 279 EUR, poštnine ne zaračunajo: http://www.iafstore.com/mar.asp?num=174&pa=p.

Sicer pa je že dobavljiva tudi 110-ka. Super GPS ura za malo manj zahtevne uporabnike: http://www.iafstore.com/scheda.asp?num=4385&pa=p. Sem jo sprobal in je dobra urca.

Lp, Matjaž
 miha1976
@MatjaZ: Glede na to, da je brez HR 280€ se mi zdi 300€ za uro z HR zelo ugodna cena.

110ka pa zgleda prekleto luštna urca.

Ali bil lahko probal če deluje števec kalrij preko HR v zaprtih prostorih?
Hvala
 MKC
miha1976 napisal/-a:
Hvala

v nezaprtih prostorih z ugasnjenim GPS šteje kalorije (verjetno tudi v zaprtih - nisem še sprobal) ;)
Lp
 MKC
miha1976 napisal/-a:Pol deluje, če si probal z ugasnjenim GPS.
Hvala za informacijo.

seveda da deluje :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
miha1976 napisal/-a:
Hvala

Deluje :D , Matjaž
 matej123
Zdej ko sem uro mau bolj stestiral sem odkril dve slabosti. Prva zelo moteča je neodzivnost ure ob rahlem dežju, nimam pojma zakaj je teko. Druga stvar je pa baterija. Kako vi rešite problem če uro uporabljate več kot 8 ur (2dnevni pohod brez možnosti polnjenja)??

Miha si že dobil 310xt? A izračuna več porabljenih kalrij?
 uros21
Prodam uro Garmin 405HR, orginal zapakirana z računom Hervis.
Kupljena včeraj v kompletu treh ur.
Cena: 220 eur
Kontakt: 041 312 038
prevzem: Lj-Vič

lp, uros
Uporabniški avatar
 pajo
Na zadnjih parih tekih se mi je pojavilo sledeče: ker je pač malo bolj vroče in potem začne počasi tečt od mene, da je veselica. Temu ne uide tudi Garmin. In odzivnost pade na nulo. Za povrh se mi postavi v začetni položaj in se lahko samo še slikam. Nikakor se ne morem vrniti nazaj na pregled tekočih podatkov. Ne pomaga ne brisanje roke,ure... Ko pa se malo posuši pa spet dela. Kak nasvet?
 skorc
Ni pomoči. Garmin je za mnenje o uri očitno vprašal dizajnerje in ne tekače. Okvirček je na resnih treningih neuporaben. Edino kar lahko iztržiš od njega je, da si nastaviš tri najljubše podatke na enega izmed trening zaslonov, pred tekom zakleneš okvir in se zadovoljiš s tistim kar pač imaš. Sam imam štoparico, tempo in razdaljo.

No saj na 310-ki so svoje "felerje" že priznali. Zaslon s štitimi podatki, gumbi namesto okvirčka in močnejša baterija.

Ko smo kupovali uro pač nismo računali s tem, da se bomo iz vikend šmiker tekača, prelevili v rekreativce... Kaj pa vem. Jaz še kar vztrajam.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA