- 15 Jul 2010, 14:02
Sam imam isto uro in isti problem. Kontaktiral sem Garmin in so rekli, da to ne bi smelo biti in da naj jo prinesem. Do sedaj jo še nisem, vendar sem malo pogooglal.
Vmesna rešite je, da zakleneš okvir. Pritisneš oba stranska gumba na enkrat za ene 2 sec.
Če imaš zaklenjen okvir, se ura ne bo prestavila na osnovni prikaz in lahko jo boš ugasnil. Vsaj meni je pomagalo.
LP
pajo napisal/-a:Na zadnjih parih tekih se mi je pojavilo sledeče: ker je pač malo bolj vroče in potem začne počasi tečt od mene, da je veselica. Temu ne uide tudi Garmin. In odzivnost pade na nulo. Za povrh se mi postavi v začetni položaj in se lahko samo še slikam. Nikakor se ne morem vrniti nazaj na pregled tekočih podatkov. Ne pomaga ne brisanje roke,ure... Ko pa se malo posuši pa spet dela. Kak nasvet?
Sam imam isto uro in isti problem. Kontaktiral sem Garmin in so rekli, da to ne bi smelo biti in da naj jo prinesem. Do sedaj jo še nisem, vendar sem malo pogooglal.
Vmesna rešite je, da zakleneš okvir. Pritisneš oba stranska gumba na enkrat za ene 2 sec.
Če imaš zaklenjen okvir, se ura ne bo prestavila na osnovni prikaz in lahko jo boš ugasnil. Vsaj meni je pomagalo.
LP