prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Bor
ero napisal/-a:hoj,

vse štiri slikce, ki so bile do zdaj objavljene v tej temi, sem zložil tudi v galerijo - za arhiv...

predlagam, da se ob priliki dobimo iz dveh razlogov:

1. da se dobimo na teku na kakem 'tekaško enostavnem' mestu - recimo hipodrom - in s tekom in njega meritvijo z več različnimi napravami naredimo primerjalni test

2. da si v živo ogledate/ogledamo opremo in se pogovorimo o njeni uporabi in uporabnosti - to je seveda povabilo na izčrpno analizo po teku

na voljo imamo: Garmin Forerunner 201, Polar 625X, Polar710i (s kolesom) in seveda vse druge kolesarske števce (Cateye, Sigma, ...)

lahko na pikniku?

cyc, a lahko še mal opišeš kako zdaj deluje polar?
Uporabniški avatar
 cyc
Ne deluje nič, zaradi težav s kolenom že drugi teden "počivam" :(

Vmes sem poskusil tečt, pa me je že pri drugem krogu na hipodromu začelo opazneje boleti ... tako da zdaj mirujem. Proti koncu naslednjega tedna bom spet poskusil, če bo sranje pa ne vem še kako naprej :? :evil:
Uporabniški avatar
 Bor
cyc napisal/-a:Ne deluje nič, zaradi težav s kolenom že drugi teden "počivam" :(

Vmes sem poskusil tečt, pa me je že pri drugem krogu na hipodromu začelo opazneje boleti ... tako da zdaj mirujem. Proti koncu naslednjega tedna bom spet poskusil, če bo sranje pa ne vem še kako naprej :? :evil:

sori za koleno :cry:

kaj pa polar? sem v fazi kupovanja.......
Uporabniški avatar
 vidkul
Bor napisal/-a:kaj pa polar? sem v fazi kupovanja.......

Cyc, Bor je malo skeptičen glede merilca razdalje in ga ful matra kako deluje to pri tebi :D
Uporabniški avatar
 cyc
Težko rečem, ker sem pri zadnjih počasnih tekih opazil, da kaže 10% manj od pretečene razdalje, vendar merilec nikoli ni bil kalibriran na stadionu ... :?
Čudno je pa, ker prej odstopanj nisem opazil, ko sem po hipodromu tekel ...
Uporabniški avatar
 dusan
Točnost je vsaj pri meni presenetljivo točna.
Uro sem kalibriral na razdalji 900m (merjeno s kolesom).
Odstopanja na razdalji 10,4 km (pri hitrosti teka 9-10 km/h) skoraj ni.

Jaz sem presenečen nad točnostjo. Kako se obnaša pri hitrejših tekih ne vem.

Upam, da pridem na piknik in prinesem uro. Bor lahko jo boš testiral.
Uporabniški avatar
 Bor
dusan napisal/-a:Točnost je vsaj pri meni presenetljivo točna.
Uro sem kalibriral na razdalji 900m (merjeno s kolesom).
Odstopanja na razdalji 10,4 km (pri hitrosti teka 9-10 km/h) skoraj ni.

Jaz sem presenečen nad točnostjo. Kako se obnaša pri hitrejših tekih ne vem.

Upam, da pridem na piknik in prinesem uro. Bor lahko jo boš testiral.

super, že vnaprej hvala :wink: (sej veš, pivo PRESS)
Uporabniški avatar
 Bor
evo....kupil s 610 i,
tko da hvala vsem za pomoč
Uporabniški avatar
 Airskull
Nikjer nisem zasledil na kaj deluje tale footpod, akumulator ali navadne baterije, pa zanima me tudi koliko časa zdrži?
Uporabniški avatar
 Airskull
:roll: no ja hvala za odogvore. Sem uspel najt podatek sam, za tiste ki jih zanima deluje footpod na eno AAA baterijo, ki naj bi zdržala cca. 40 ur.
 dipsy
Pozdrav vsem
kot reg. uporabnik se oglašam prvič, čeprav forum spremljam že dalj časa. Tema okrog Polarja se mi zdi zanimiva, iščem pa nekoga, ki bi imel S625X in uporablja tudi kolesarske funkcije z uporabo dodatne opreme ( speed senzor, morda tudi cadence), vsaka nova info je koristna pri izbiri ustreznega modela
lp dipsy :roll:
Uporabniški avatar
 Airskull
jst ga nameravam kupit prav tako speed senzor, povej kaj te zanima
Uporabniški avatar
 Grinhorn
Airskull napisal/-a:jst ga nameravam kupit prav tako speed senzor, povej kaj te zanima

Hoj
Tudi mene tole zanima. Ali je 625 z dokupljenim speed senzorjem in kadenco ekvivalenten 725-ki?

lp
 piskot
Dipsy, Airskull, Grinhorn;
na vso srečo posedujem polar 625x in 710i z senzorji za kadenco in hitrost.
Zaenkrat je 625x najboljša ura od polarja saj je namenjen duatloncem seveda če dokupiš vse senzorje (uporabljaš na kolesu in tek, pa seveda lahko tudi za plavanje).
Skratka ima vse funkcije kot kolesarski 725i + funkcije teka.

lp
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Uporabniki Plarja in ostalih puzlmetrov a ste mogoče opazil,da ekranček na uri v mrzlih jutrih in dneh postane malo lisast, pojavijo se različni oddtenki sivne če ekranček pogledaš iz strani (kot na GSM). Zanima me ,če se to tudi vam zgodi predem stopim do servisa.

LP!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA