prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bambi11
Evo včeraj sem jo vzel v hervisu 169 evrov. Danes sem že naredil en krog , super zadovoljen , podatkov kolkr hočeš ni da ni , tudi garmin conect deluje. Res še enkrat hvala za nasvet.

LP IVO!
 bambi11
Lep pozdrav !

Kako bi lahko popravil datum na strani garmin conect. Včeraj sem posnel tek iz ure 305 in mi je lepo dalo datum in ostalo vse ok. Danes pa sem hotel spet posneti tek pa mi je dalo včerajšnji datum se pravi 1.2. Ko pogledam koledar imam oba teka na datumu 1.2.2011
Kako bi to rešil?

Lep pozdrav Ivo!
Uporabniški avatar
 klatez
Verjetno nisi resetiral (spravil) aktivnosti in si nadaljeval nov tek kar skupaj s starim.

Ko končaš tek, pritisni in drži gumb lap tri sekunde (ura ti bo pričela odštevati 3-2-1, počakaj do konca).
 miiiiiha
Popraviš lahko pa tako, da greš na željeno aktivnost, in levo od zemljevida, tam kjer piše Summary klikneš na svinčnik. Odpre ti okno edit activity kjer lahko potem urejaš karkoli se ti zahoče :)
Lp
 bambi11
Lepa hvala sem popravil. A, če držiš gumb lap 3 sek uro resetiraš se pravi zbrišeš prejšnje podatke na uri , ali samo shraniš podatke teka v uro?
Uporabniški avatar
 klatez
Podatki se shranijo v uri in se lahko kasneje prenesejo.
Lahko se prenese tudi več tekov hkrati.

Ura se "resetira", da lahko začneš nov tek z nule...
Uporabniški avatar
 Biz
Ne vem, kaj mi je bilo, da sem šel dvigovat firmware iz 2.9 na 3.2, pa čeprav je vse prav lepo delovalo.Pa dobro vem, da stvari, ki lepo delujejo ne smeš popravljati, sicer... Sedaj mi je zmešalo tekste v menijih, tako da ni več ničemur podobno. Niti ena beseda ni več berljiva, sploh ne vem, kaj je čemu namenjeno.

Ko išče satelite piše "n..."
Glavni meni je takšen:
1.nem obmocju.
2. ot
3. godovin1/krog
4. hitr./kad.

V glavnem je vse po tem kopitu zakodirano.

Praktično neuporabno... :evil:

Da vidimo, kaj pravi garmin support, sicer pa, ali zna kdo zavrteti firmware nazaj, da bi si spet naložil 2.9, mogoče bi tako rešil zadevo... Druga opcija je, če bi točno vedel, kaj pritiskati in bi šel v meni za jezike in izbral angleščino. Toliko že vidim, kdaj sem v zaslonu za menije, če bi potem vedel katero vrstico pritisniti, bi morda šlo. Samo to je popolnoma butalska rešitev, pa bi raje naložil gor kak starejši firmware.
Priponke
IMG00379-20110421-1708.jpg
IMG00379-20110421-1708.jpg (98.44 KiB) Pogledano 4293 krat
Nazadnje spremenil Biz, dne 21 Apr 2011, 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 klatez
Nekaj jih drugi jeziki (razen angleščine) v zadnjih softwarih zafrkavajo. Downgrade ne gre.

Uro lahko pošlješ na servis in ti jo naj porihrtajo.

Ali pa greš na angleščino.
Če je neberljivo, bi šlo nekakako takole:
- v osnovnem meniju četrta možnost;
- v naslednjem meniju potem druga možnost;
- pa v novem meniju prva možnost.
Potem pa se z enter odpre meni za jezike in angleščina je prva (čisto na vrhu - glej drsnik na levi, da boš vedel kje si.
Uporabniški avatar
 klatez
Če sem v tej temi lepil fotke, na katerih se vidi primerjava velikosti, pa še najnovejše z vključenim FR 610:

Slika

Slika
Uporabniški avatar
 Biz
klatez napisal/-a:Ali pa greš na angleščino.
Če je neberljivo, bi šlo nekakako takole:
- v osnovnem meniju četrta možnost;
- v naslednjem meniju potem druga možnost;
- pa v novem meniju prva možnost.
Potem pa se z enter odpre meni za jezike in angleščina je prva (čisto na vrhu - glej drsnik na levi, da boš vedel kje si.

HVALA :clap: HVALA :cast1:

Zdaj imam angleščino, dokler tega ne porihtajo na Garminu. Na servis se mi ne ljubi, če je samo to, glede jezika mi je dokaj vseeno. Ostalim pa vendarle svetujem previdnost pri upgradu.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA