prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 MatkoD
V luč gre ena 18650 baterija ali po 2 ostali, ti ostali tipi so krajši. Luč nima nobenih priključkov, lukenj... Je vodotesna do 10m, lahko jo uporabljaš za potapljanje! Rezervna baterija gre v nahrbtnik.
Uporabniški avatar
 klatez
Aha, sem bil premalo pozoren. Sem mislil, da piše 1x in 2x za 18650. Zato mi ni bilo jasno, kako je to rešeno.
Uporabniški avatar
 klatez
Hvala za informacijo!

Malo sem v dilemi ali se odločiti za PRO ali običajno verzijo.
Edino bistveno razliko sem opazil v maksimalni svetilnosti (lm) - pro ima eno dodatno max stopnjo. Lumni pri delovanju ca. 4h ali 9h pa so zelo podobni.

Pa še na en model sem naletel - Magnet USB. Kolikor sem razbral ima ta model že vključeno baterijo in USB kabel/polnilec. To bi znalo biti zame zanimivo, ker še nimam li-ion baterij in polnilca.
 mikha
Baterije so se kar drage, polnilec pa vsekakor ne sme bit nek poceni kitajski srot. Ko zacne litij goret, ga ne pogasis.
Aja, pa baterij ne smejo it na avione, tko da je nakup iz tujine zelo otezen.
 mikha
Kot sem napisal Litijeve baterje ne smejo na avione. In dvomim, da bos nekje dobil trgovino, ki bi ti to poslala po posti. Ker gre pac vse z letali.
Predlagam ti, da kupis brez baterijo, v SI kupis baterijo z zascito pred izpraznenjem in se pozanimas kateri kvalitetni polnilec kupit s Kitajske.
Je pa slaba stran, da ko bos vse imel, bodo verjetno ze dolgi dnevi. :)
Uporabniški avatar
 klatez
Ta je že na poti k meni... Me je MatkoD prejšnji teden opozoril na to akcijo, tako da sem že naročil.
Bom poročal, kako se obnese, ko jo bom imel.

Je pa warm že "out of stock", tadruga varianta pa je še na voljo.
Uporabniški avatar
 klatez
Razlika med običajno (white) in warm verzijo?

Gre za barvo svetlobe, ki jo ima - white je bolj "modra", manj domača našim očem, warm pa bolj "topla" (svetloba, ki so jo naše oči bolj navajene). Saj je podobno pri vseh led svetilih.

Pri warm je maksimalna moč in maksimalna dolžina žarka malo manjša:
* Light output for flashlights with Warm light are about 7% less, beam distances are about 3% less.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA