Bor napisal/-a:nič???? 
Hoj!
Na kratko:
Ero je pokazal nekaj različnih programskih oprem za karte, ki jih lahko povežeš z garminom in predstavil njihove funkcionalnosti. Te so bile:
Mapsource
CroGuide
Training Centre
Ozi.
Tako recimo MapSource prikazuje zgolj mesta in glavne prometnice, omogoča pa prikazovanje profila in razdalje. Bolj natančen je Ozi 8za katerega imamo petdesettisočke za Slovenijo), ki pa je rastrski in prikazuje zgolj traso, kjer si tekal...
Fantje, ki zadeve bolje poznajo, so potem ugotavljali še funkcionalnosti pri navigciji, kjer je pravi mojster Pegaz, ki zna spravit iz routemap v garmina želeno pot, da se ne izgubi...
malce težko je opisati vse, zagotovo bo treba še ponoviti, smo pa sprejeli SKLEP:
Ero bo odprl novo temo, kjer bodo linki do vseh bolj ali manj uporabnih programov, kart ipd. za garmina in polarja.
Aja, MatjažV pa je predstavil funkcionalnosti polarja. Zgleda super (sploh poln koledarček, kamor izvaža podatke že nekaj let), je pa res, da sem že bolj napol poslušala, ker zadevice nimam.
Je bilo kar koristno za takega začetnika, kot sem jaz, da vidim, katero zadevo bo treba bolje naštudirati... Ja, bo pa zato potrebna verjetno še kakšna bolj specifična inštrukcija, saj je bilo informacij veliko...
Pa hvala Erotu in Matjažu za posredovanje znanja ter Dragonsu za pijačo in Pegazu za organizacijo!