prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
love to run napisal/-a:hehe:) :lol: kera huda reklama, ful dobra!! 8)
sam a so Brooks primerni tud recimo za (trenutno!) mal težje pronatorke (75kg,1,74m)? :)

Seveda so primerne tudi "za težje tekače" nobeden ni toliko težak da ne bi mogel dobiti kaj zase, to je naše vodilo pri BROOKS-u!
Primeren pristop in rešitev je na dlani!
Kateri copati so primerni pa odgovor sledi kmalu tako na hitrico sem se oglasil, da vidim kaj se dogaja.Pridem v roku ene ure do dveh nazaj pa ti podam popoln odgovor.
Lahkoten tek ti želim!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jina napisal/-a:Bom raje vprašala, preden naročim ... Torej, bi bile te superge primerne za nevtralni tip stopala? Na te oznake se ne spoznam prav dobro. :oops:

http://www.wiggle.co.uk/p/Sale/14/Brooks_Switch_Shoes/5360031783/

Nameravam pa naročit še ene za tip pronator, pa tudi ne vem, kakšna oznaka mora bit napisana. :?

Hvala! :)

Lahko se oglasiš na
040-236-081 pa ti bom bolj detajlno predstavil vso zadevo.BROOKS ima kar nekaj rešitev odgovor podam kmalu takoj ko se vrnem nazaj!
Lahkoten tek vam želim!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MARIOLINO napisal/-a:Ups, mala dilema zaradi RACER st-3. Jaz sem jih nabavil, da z njim odtečem Čazmo(61km). Navet prosim, ker opažam, da niso primerne za to razdaljo, sicer moja teža se vrti tam okoli 65 in manj ob 1,75 višine. Spomnim se pa tebe MatjazV, da si z njim odtekel v Istri celih 54km in me zanima tvoje mnenje kako so se obnesle in kaj mi svetuješ.

Hvala

Glede na tvojo težo in pripravljenost so zagotovo prave copate za Čazmo.Druga bi bilo če bi hotel odteči kako 100km razdaljo.Tukaj pa se je treba malce zamisliti in narediti kak kompromis med telesom in razpoložljivim stanjem pripravljenosti.
MatjažV ima popolnoma prav kar se tiče T5 da so prelahke za sam maraton, no za nekatere.
To so copati, ki so primerni za do razdalje 10km maksimalno, teoretično tudi 21km razdaljo, če želite odtečti svetovni rekord :lol: :wink: !
Treba je prisluhniti telesu pa se da marsikaj narediti z BROOKS-om.
Ostali pa dobite odgovore še danes!
Lahkoten tek vam želi ekipa BROOKS-a!
ČAO!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Tomaž iz tvojih ust v božja ušesa :wink: .

Lp in hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
 lenči
Racer ST3 so tudi za težje tekače :oops: čisto OK (Radolca, sva zelo blizu ), vsaj na polmaratonu jih lahko samo pohvalim :wink: . Po nasvetu Tomaža pa jih bom preizkusila tudi na maratonu. Seveda je moj tempo častno polžji :wink: .
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jina napisal/-a:Bom raje vprašala, preden naročim ... Torej, bi bile te superge primerne za nevtralni tip stopala? Na te oznake se ne spoznam prav dobro. :oops:

http://www.wiggle.co.uk/p/Sale/14/Brooks_Switch_Shoes/5360031783/

Nameravam pa naročit še ene za tip pronator, pa tudi ne vem, kakšna oznaka mora bit napisana. :?

Hvala! :)

Športn copati za pronatorje so na volju pri BROOKS-u in me lahko kontaktiraš na tel: 040-236-081, ker sem trenutno v skladišču in blizu :wink: !
Da dobiš pravi copat za pravi tekaški korak!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
love to run napisal/-a:hvala za nasvet IČA :)

V samem skladišču je še nekaj športnih copat na razpolago tako za pronatorje, supinatorje, tekmovalce RACE ST3 ( teh je samo še nekaj kosov in številk)
info: 040-236-081
ali na spletni strani:
www.brooksrunning.si
Lahkoten korak Vam želi ekipa BROOKS - SLO!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
lenči napisal/-a:Racer ST3 so tudi za težje tekače :oops: čisto OK (Radolca, sva zelo blizu ), vsaj na polmaratonu jih lahko samo pohvalim :wink: . Po nasvetu Tomaža pa jih bom preizkusila tudi na maratonu. Seveda je moj tempo častno polžji :wink: .

Ampak počasi se daleč pride :wink: !
Na maratonu je pa tako da na koncu boš čutila noge ki te bodo hotele malce utrujati, ampak to je sestavni del maratonov.
Copati so tu sedaj samo še odtečti maraton pa bo!
Po določenih kilometrih ki jih boš naredila pa moraš zamenjati copate, ki so namenjeni za maraton ali za sam trening teke.
Vsak človek ima drugačen konec športnih copat.Vse je odvisno od postavljanja nog, teže, odrivanja itd.
Se pravi vsak je poglavje zase, če smo bolj natančni.
So pa neke skupne stičiščne točke, ki naj bi veljale za splošno tekaško populacijo!
Lahkoten korak Vam želi ekipa BROOKS-a !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Radolca
love to run napisal/-a:Radolca, ne se sekirat, jst sm mela včas 60kg,kar je bilo zame optimalno. Pa sem po totalnem mirovanju pristala pri 75kg :oops: tko da moja trenutna teža spada že v težkokategorne tekačice :roll:

sveda se ne sekiram, saj sem dober za mojo težo oziroma tisti faktor telesne teže in višine. Samo en komentar sem napisal, ker ljudje pri 70-ih kilogramih ne vedo, kaj naj na noge nataknejo. 8)
danes bo treba ne tek in se malo bolj resno pripraviti za Kraški maraton, na katerega sem se že prijavil preko Bobra, Hvala Bobru :cast:
Uporabniški avatar
 T1
Radolca, lahko si prepričan, da več iztisneš iz takšnih copat kot kakšen 70 kilski tekač :lol: .
Uporabniški avatar
 MatjazV
MARIOLINO napisal/-a:Ups, mala dilema zaradi RACER st-3. Jaz sem jih nabavil, da z njim odtečem Čazmo(61km). Navet prosim, ker opažam, da niso primerne za to razdaljo, sicer moja teža se vrti tam okoli 65 in manj ob 1,75 višine. Spomnim se pa tebe MatjazV, da si z njim odtekel v Istri celih 54km in me zanima tvoje mnenje kako so se obnesle in kaj mi svetuješ.

Hvala

Hoj,

če v Čazmi planiraš malo hitrejši tek, torej, da boš lovil kak spodoben čas, potem priporočam, da tečeš z ST3. Blaženje teh copat je, glede na njihovo težo, dobro. Jaz nimam slabih izkušenj z njimi. Seveda bi bilo dobro, da za tako dolžino ne uporabiš preveč obrabljenih copatov, ki imajo za sabo že nekaj 100 km.

Lp, MatjazV
 love to run
tomaz.zupancic napisal/-a:
love to run napisal/-a:hehe:) :lol: kera huda reklama, ful dobra!! 8)
sam a so Brooks primerni tud recimo za (trenutno!) mal težje pronatorke (75kg,1,74m)? :)

Seveda so primerne tudi "za težje tekače" nobeden ni toliko težak da ne bi mogel dobiti kaj zase, to je naše vodilo pri BROOKS-u!
Primeren pristop in rešitev je na dlani!
Kateri copati so primerni pa odgovor sledi kmalu tako na hitrico sem se oglasil, da vidim kaj se dogaja.Pridem v roku ene ure do dveh nazaj pa ti podam popoln odgovor.
Lahkoten tek ti želim!
ČAO!

Torej, kakšen copat bi bil primeren zame? (Kot že rečeno: pronatorka, 75kg, 174cm) Mogoče Adrenaline GTS8? :)
Uporabniški avatar
 Radolca
T1 napisal/-a:Radolca, lahko si prepričan, da več iztisneš iz takšnih copat kot kakšen 70 kilski tekač :lol: .

jaz moram najprej iz sebe več iztisnt, pol se pa lahko šele na superge "obrnem", na njihovo kakovost in na to, kako se teče v njih. Sedaj "sprehajam" Mizunke, pa so mi "prav všeč" :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA