prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katero obliko letošnjih dresov podpirate?

stara (lanska) z nogicami
10
20%
predlagana nova z dinamičnimi trikotniki
32
65%
mi je vseeno
7
14%
Uporabniški avatar
 ROSI64
jkarmen napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:V primeru dileme glede izbire velikosti je možno vzorce opreme preizkusiti na naslovu (med 9-15 uro):

ŽOLNA ŠPORT
Koprska 72b
1000 Ljubljana

A ob sobotah je tudi možno :?: :?: :?:

možno tudi ob sobotah med 9-12 uro..

Lep dizajn kolesarskih dresov :clap: pridem pogledat v soboto dopoldne.
Uporabniški avatar
 50cent
Mariborčani bomo kaj pomerjali ali je to samo za Ljubljančane rezervirano :?: :-- :wink: .

PS: Mogoče prehitevam stvari....na emajl sem poslal eno vprašanje glede moških tekaških majic pa še kar ni odgovora :? :?: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 ROSI64
50cent napisal/-a:PS: Mogoče prehitevam stvari....na emajl sem poslal eno vprašanje glede moških tekaških majic pa še kar ni odgovora :? :?: .

Jaz sem jim tudil poslal email, pa so mi takoj odgovorili, tako da jih lahko le pohvalim. :D Zato me čudi, da nisi dobil odgovora. :roll:
Uporabniški avatar
 50cent
Že prejel odgovor :) .
Hvala, danes gre naročilo :wink: .

Alek
Posusi napisal/-a:Že "osnutek" kolesarskega dresa je vrhunski. Ga 100% podpiram.

Se strinjam, bo treba naročit.

Rosi tebe bi prosil, da če boš šel pomerit, da malo javiš kakšne so kaj številke.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Alek napisal/-a:Rosi tebe bi prosil, da če boš šel pomerit, da malo javiš kakšne so kaj številke.

V soboto grem pomirit in ti potem javim.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
ROSI64 napisal/-a:V soboto grem pomirit in ti potem javim.

Kdaj greš? Si za kafe? Jaz sem v Mestnem logu, pa mi je do tja cirka 10-15 min peš. Pa da ocenim kak ven zgledaš :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Uroš Sobočan napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:V soboto grem pomirit in ti potem javim.

Kdaj greš? Si za kafe? Jaz sem v Mestnem logu, pa mi je do tja cirka 10-15 min peš. Pa da ocenim kak ven zgledaš :mrgreen:

Šel bom skoraj 100% med 9h in 10h. Pošlji mi prek sms-ja tvojo št. telefona, pa te pokličem, ko bom šel.
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 26 Feb 2010, 06:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raines
Kavica v soboto, sliši se mamljivo. Rosi, sej ne boš mel nič proti, če se pojavim v lj pa te pokličem, da se vama pridružim?

Nisem sicer še ziher kako bo s cajtom ampak 90% pridem!

lp
Uporabniški avatar
 ROSI64
raines napisal/-a:Kavica v soboto, sliši se mamljivo. Rosi, sej ne boš mel nič proti, če se pojavim v lj pa te pokličem, da se vama pridružim?

Nisem sicer še ziher kako bo s cajtom ampak 90% pridem!

lp

Ti kar pokliči v soboto dopoldne, :D v nedeljo ob 8:30 gremo pa po PST-ju. :D
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Lepo da ste se posodobili in modernizirali vašo TF trgovino, vendar ste s tem postali tudi predragi in človeku odtujeni. Da mi pošljete eno majčko želite 5 eur poštnine in plačilo vnaprej preko položnice kar znese še dva eura.
Torej na 20 eur vrednosti majice še 7 eur stroškov, pa vprašanje kaj bi rekel poštar, ko bi prišel.
Že večkrat sem Tf opremo prejel po povzetju, plačal poštarju dobra dva eura poštnine in to je to.
Skoraj se bo bolj izplačalo naročevati v Angliji kot iz LJubljane.
Da pa bom vnaprej plačano majico iskal po raznih tekih.......

Zakaj nekaj enostavnega kot je bilo naročanje TF opreme prej, zaj..... do konca?
Uporabniški avatar
 skrb
Semjul ,
se popolnoma strinjam, da so tole naročanje z....... do konca.
Svojo prvo majčko TF sem pred leti naročil in prevzel pred tekom na MKM v Sežani .
Pred dnevi sem oddal novo naročilo v želji, da novo majčko dobim pred MKM v Sežani . Vem, da nas bo večina od TF tam.
Sedaj pa berem, da bo nova oprema v najboljšem primeru gotova do 20.marca.
Seveda jo moram plačati že danes . In kdaj jo bom prejel . Tega pa v ponudbi niso navedli . Torej pride , ko pride. Se ne mudi, ker je plačano.
Ne, ne bom plačal poštnine po predračunu. V Sežani bom 21.marca tekel v majici , ki so mi jo poslali skupaj s tekaškimi copati iz Wiggla brezplačno . :FO:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA