prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Zadeva je taka stoji pa takole, v preteklem in mojem prvem tekaškem letu sem si pridelal poškodbo kolena, katera bi se najbolje ozdravila z plavanjem in kerje v kadi še manj pa v tuš kabini mogoče izvajanje plavalnih tehnik bi potreboval bolj primerno opremo, kot je na recimo 50 meterski bazen :twisted:. Razmišljal sem, da bi hodil plavati 2-3x tedensko, ampak vem da se bo v praksi izkazalo po nekajtedenski začetni zagretosti, da je kul če grem vsaj 1x na teden v tivoli.
I did some calculations...če hodim 1x tednsko do konca sezone me pride cca.200€ (upoštevajoč študentsko ceno). Sezonska me pride 220€ in ni šans da bi jo do konca izkoristil. In ker se na dam kar tako
I did dome thinking...Kaj pa če si prenosno vstopnico delim z vsaj še dvema (103€/osebo) lahko plavamo dvakrat na teden. Tremi? (77,5€/osebo) Tako bi vsake štiri tedne eden "počival" in plaval samo 1x tisti teden, recimo. Štirimi, uff to pride pa samo 62€/osebo/sezono, kjer bi z malo prilagajanja lahko vsak plaval 1x tedensko ter na vsake 2,5 tedna 2x tedensko 8)
To make long story short;
Iščejo se 2-4 rekreativni plavaci ali tisti ki bi to radi postali in bi bili pripravljeni deliti stroške sezonske karte za tivolski bazen.
Od kandidatov se pričakuje malo prilagodljivosti :D Za urnik sem mislil, da se okvirno zmenimo kdo kateri dan. oz se sproti dogovarjamo...

p.s. če bi se pa več takih skupinic naredilo potem je pa sploh zvrhana mera možnih kombinacij.

Lp
 ton
ZA 200 €ti tudi zamenjajo vodo, preden skočiš?
Hecam se, ampak ipak je drago.
Za te denarje bi raje investiral recimo takole, da bi jih spiskal v 5 mesecih (ob globalnem ogrevanju bo aprila toplo morje, maja pa Ljubljanica) z dvema urama na teden in trenerjem. Poskusi Ribo, PK Ljubljana, PK Olimpija, potem pridejo na vrsto triatlonski klubi...
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Hmm, me niste razumeli? Iščem ene par ljudi ki bi šli z mano v nakup prenosljive sezonske karte za tivolski bazen. Zaradi finančno ugodnega nakupa, ter (česar organizirane vadbe nimajo) izjemne fleksibilnosti terminov plavanja in individualni program, ki si ga vsak po svoje naredi. Moj razlog je poškodovano koleno oz. rehabilitacija le tega, ojačitev gležnjev in pomanjkanje plavanja čez zimo v Ljubljani. Ob vseh obveznostih ter dejavnostih s katerimi imam opravka bi bilo od 1-2x tedensko čisto dovolj oz. vsaj tolikokrat potrebno za dosego mojega cilja. Zaradi spremenljivih obveznostih je fleksibilen urnik še kako priročen. Še enkrat vabim, vse ki si želite nekajkrat tedensko plavanja čez "zimo" v tivolskem bazenu, pa naj si bodo razlogi še tako različni, da se mi pridružijo pri nakupu prenosne sezonske karte. Če je kdo interesent naj se oglasi, pove svoje želje, pa bomo videli kako pa kaj...:wink:
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Prav nobenemu v Lj se ne plava? Ali imate že vsi zagotovljene karte na raznoraznih kopališčih, preko služb ipd.?
:cry:
Uporabniški avatar
 Tjas
Men se plava zelo, zato sem si kupila letno prenosno karto za bazen v Radovljici....če se ti da do tja, jo za kakšen dan v tednu lahko odstopim.
Uporabniški avatar
 Andreja_T
Lahko se pridružiš apneistom (potapljačem na dah), v Tivoliju imamo rezervirano svojo progo in si delimo stroške, ki za najem proge skupno znašajo med 68,8 in 86€ na mesec. Mi plavamo pod vodo, tako da je komot prostor za rekreativno plavanje. Termin je ob sredah med 11:30 in 12:30 (po dogovoru kdaj - kateri dan).

Če je še kdo zainteresiran naj me kontaktira!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA