prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 MKC
jaz sem lansko zimo gonil okoli 73ur vsega skupaj. do danes sem v tem hladnejšem obdobju šele 9ur, upam da bo letos lahko več pretek zunaj. :D
Uporabniški avatar
 pementos
Jaz sem ga kupil dve leti nazaj, takrat sem 3-4 krat na teden treniral za pol ure, lani nisem ga uporabljal. Raje grem ven teč.
Uporabniški avatar
 bucko
Uporabljal sem ga lansko zimo(decembra in januarja), približno 5krat na teden po približno eno uro(odvisno od časa in razpoloženja). Imel sem ga namesto teka, ker sem imel poškodovano koleno.
Meni kolesarjenje na trenažerju hitro mine, saj lahko zraven gledam TV, poslušam glasbo ali pa se učim.
 MKC
učiš se lahko? kako intenzivno pa potem kolesariš?
jaz če grem, grem za 90min in že po 30min je vse mokro, po 90min pa lahko ožamem hlače in majico. delma pa intervale.
Uporabniški avatar
 bucko
Jaz ne delam intervalov. Po približno 30min se že brišem v brisačo. Kot učenje pa nisem imel v mislim neko obširno branje, ampak si na listek napišem kakšno definicijo, formulo ali neznane besede.
Uporabniški avatar
 Biz
Hm, sem imel v mislih bolj fitness napravo kot sobno kolo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA