prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 maja
Lep pozdrav vsem navdušencem!
IN hvala "fotru" za info o tem forumu v poletu.

Mene zanimajo predvsem superge. In samo NIke-ove.

Predvidevam, da za tek po asfaltu potrebujem drugačne superge kot za tek po gozdu. Katere konkretno?
Ali rabim air po celem podplatu ali celo air max?

Drugače sem aerobičarka in v našem svetu uporabljamo predvsem nike shox. Je ta model uporaben se kje drugje kot v telovadnici?

Zaradi stare poskudbe kolena bi rada nekaj res dobrega, ne glede na ceno. Raje danes investiram v superge kot cez nekaj casa v nov kolk.

že vnaprej hvala za odgovore!

Uporabniški avatar
 cyc
V taistem Poletu imaš tudi razlago, kakšni morajo biti tekaški copati. Za tek po asfaltu so podplati drugačni kot za tek po naravnem terenu. Nikeove modele si lahko ogledaš na http://www.superge.si, izberi Nike in poglej kaj dobiš. Zakaj ne moreš iskati po večih kriterijih pa ne sprašuj mene. :) Pa saj se vidi kateri modeli so za tek, v opisu pa tudi piše kaj več.
Nazadnje spremenil cyc, dne 11 Jun 2004, 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D to da si novinka ni pomembno, ravno tako rabis dobre superge,
nike air zoom elite, ali pegasus, skylon se malce prelahke, predvsem pa so le te za primerne za dirke ne za tekanje. najbrz pa so se kaksni modeli. preizkusi tudi new balance zenske modele. pa pazi na dobre nogavice.
Uporabniški avatar
 cyc
Zakaj bi bil Pegasus prelahek za tek? :shock:
Uporabniški avatar
 matjaz
cyc napisal/-a:Zakaj bi bil Pegasus prelahek za tek? :shock:

ne nisem dobro napisal hotel sem reci, da so skylonke prelahke in premalo blazenja pod prsti. pegasus pa so krasne
Uporabniški avatar
 cyc
O, glede tega se pa strinjam. :) Čez eno uro jih bom spet na sprehod peljal. 8)

Sicer pa - zdaj ko tečem še manj časa glede oblačil ne kompliciram ... bombaž. Pridem moker, ampak v vsakem primeru bi bil zrel za takojšen tuš :)
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Če si nike-fan ti predlagam, da gres v torek ob 17.00 pred Ljubljanski ZOO in boš tam lahko sprobala vse modele in še razloži ti bodo, če kaj ne boš vedela.

lp vid

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA