prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bobsaap
Pozdravljeni,

Mogoče zanimivo za tekače,... ŠPORTNE URE CANYON.

Jih je kdo preizkusil? Kakšno imate kaj mnenje o njih?

Ura izgleda takole:

Slika

OPIS URE: SkiMaster je funkcionalna ura za ljudi, ki so aktivni športniki na odprtem,še posebej za smučarje in snow-boarderje.Posebna funkcija Ski mode omogoča nastavitev naklona, lap trigger, lap memory, višinsko razliko in čas potovanja.

To iz slike in še nekatere druge lahko najdete oz naročite tukaj:

http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=57654

ZA TEKAČE PA MOGOČE KAJ TAKEGA:

Slika

Športna ura primerna za športne aktivnosti kot je pohodništvo,gorsko kolesarjenje, smučanje, tek in več.Ura ponuja funkcije kot so elektronski kompas,višinomer, termometer in štoparico ter budilko.

http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=57721

PS. V primeru interesa administratorjev tega foruma, da bi se izpeljale kakršnekoli akcije za dobro tekačev tega foruma, v povezavi FEKAŠKI FORUM - podjetje COMSHOP, sem pripravjen stopiti v stik preko ZS.
 muflon
Kakšna pa je kaj kvaliteta teh ur sicer sem kar zainterisiran in ali jih kdo že uporablja. kako kaj kaže višinomer in ostale funkcije kako natančno.
 bobsaap
Sem kontaktiral admina, če bodo okoliščine dopuščale (če bo zanimanje za sodelovanje obojestransko), bom mogoče zrihtal kako uro za testirat,... bomo vidli kaj bodo rekli. :D

Drugače pa poznam 2 osebi, ki uporabljata uro in sta oba zadovoljna, ... ne vem sicer če so ure primerljive s Polarom, Garminom ipd. ampak so pa od njih tudi občutno cenejše.
 MIROSAN
Škoda ,ker nima merjenja srčnega utripa...? :roll: :?:
 prim
Iščem uro, pogoj mi je edino pulzmeter in to tak, ki res deluje.
Ali kdo uporablja te ure in lahko poda svoje mnenje. V primeru, da stvar deluje, bi jo takoj kupil za tak denar.
Sumljiv pa mi je model SW4, ki baje meri pulz brez pasu. Baje njihov patent. In to za pod 20 Eurov???
 Jure_kolesar
prim napisal/-a:Iščem uro, pogoj mi je edino pulzmeter in to tak, ki res deluje.
Ali kdo uporablja te ure in lahko poda svoje mnenje. V primeru, da stvar deluje, bi jo takoj kupil za tak denar.
Sumljiv pa mi je model SW4, ki baje meri pulz brez pasu. Baje njihov patent. In to za pod 20 Eurov???

Tega ti jaz ne priporočam. Če imajo vsi "veliki" pas in nič drugega(Polar,Garmin) potem že nek nov izum neke nepoznane znamke ne more biti kaj prida. Imam pa sam njihovo(Canyon) uro SW1(tista osnovna z pulzom-na pas) in je pri prejši odpadel gumb sredi treninga, zdajšnja(zamenjana po reklamaciji) pa dela zaenkrat ok. Pulz je natančen, kar moti je bolj majava izdelava oz. nekakovostna plastika.Predvsem gumbov. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA