prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Kje sotekači kupujete tekaško opremo?
Vem da v tujini obstajajo specializirane tekaške trgovine, pri nas pa za tako še nisem slišal.
Iščem tako trgovino, da bi znali res dobro svetovat.

LP,
Andrej
Uporabniški avatar
 cyc
Po mojem je Tomas Sport 2 še najbolj špecializirana oz. najmanj univerzalna trgovina. V kakem Hervisu moraš kar vedeti kaj iščeš. Obstaja kar nekaj trgovin za pohodništvo, da bi bila pa katera samo za tek pa ... prav za nobeno ne vem. :)
Uporabniški avatar
 GaGa
Mene zanima, če kdo pozna kakšno tekaško trgovino v Trstu. Menda je ena bolj ozko specializirana, sam pojma nimam kje???
Predvsem me zanima za ženski tekaški tekstil, ker v Hervisu imajo samo 1 model (ki ga ma že pol Slovenije :roll: ), Tomas je pa s tekstilom bolj slabo založen.

:D :P :D
Uporabniški avatar
 cyc
Ne bi rad bil siten in prepameten, ampak meni se zdi, da tale tema spada pod "oprema", ne "ugodno do opreme", ker je tole namenjeno trgovcem samim, celo pokrovitelj področja obstaja ... Slika
Uporabniški avatar
 maja
Ali mogoče kdo ve, kje je najbližji niketown? Jaz vem za tistega v Londonu - a je se kje blizje?
Uporabniški avatar
 Bor
tolk je blo že napisanega o teh štacunah........... ampak še zmeri vem samo za hervisa in tomas šport 2

dajte mi še kakšen naslov , ime, link...karkoli, pri nas ali v tujini :!:

tenks bor
 mojA
ŽOLNA ŠPORT
KOPRSKA 72, LJ-VIČ
TEL: 01 423 20 53
E-MAIL: ZOLNA.SPORT@SIOL.NET

Njihovo opremo (tekaško in kolesarsko) prodaja tudi Hervis, opremili so Poletovo tekaško ekipo, mogoče bi lahko izdelali tudi drese TF.
Uporabniški avatar
 Bor
mojA napisal/-a:ŽOLNA ŠPORT
KOPRSKA 72, LJ-VIČ
TEL: 01 423 20 53
E-MAIL: ZOLNA.SPORT@SIOL.NET

Njihovo opremo (tekaško in kolesarsko) prodaja tudi Hervis, opremili so Poletovo tekaško ekipo, mogoče bi lahko izdelali tudi drese TF.

a majo štacuno?

lp bor
 mojA
Imajo štacuno - to je bolj "industrijska prodajalna", je pa bolj skrita ampak imajo označbe s tablami. Predlagam, da jih najprej pokličeš, ker se ne spomnim kdaj je trgovina odprta. Vem, da tudi ob sobotah. Da pa ne boš razočaran, tržijo svoje izdelke,sigurno so cenejši kot v Hervisu. Pajkice kratke, dolge, tanke in zimske, tekaške majice kratek in dolg rokav, tekaške kape, vetrovke, rokavice, nogavice /te so bolj za silo/ ampak me sedaj nekaj časa ni bilo tam tako da znajo presenetit. Pokliči jih ! Mogoče ti na pogled ne bo tako všeč ampak kvaliteta je odlična. Ne vem kaj iščeš. Vem, da so zelo prijazni, po želji ti skrajšajo ali podaljšajo pajkice, našijejo odbojne trakove ipd. Opozorilo: pred maratonom (ljubljanskim) imajo gužvo

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA