prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Jru
Kot novi uporabnik 405 sem si naložil SportTracks. Ko poskušam uvoziti podatke z 405ke mi napiše:

"ERROR Could not initialize the required component: Garmin Communication Plugin. The component may not be installed correctly . To install the component refer to the following Garmin website:"

Je imel slučajno kdo podobne težave?

Vsak nasvet več kot dobrodošel!

Hvala,

Jurij
Biz napisal/-a:Kdo bi mi lahko pomagal, da bi opcija Power v sporttracks začela delovati s forerunnerjem 405?

Mislim, da ne bo šlo,ker je to namenjeno samo kolesarjem EDGE 705, kjer se vidi v W moč poganjanja pedalov! Vsaj jaz tako mislim, če pa je drugače me naj kdo popravi.
Uporabniški avatar
 Biz
Torej moraš imeti merilnik kadence... no pa nič.

Kar se tiče napake - pa instaliraj še enkrat Garmin Communication Plugin.
Uporabniški avatar
 klatez
Govorita verjetno o pluginu GPS2PowerTrack.
Je že kakšno leto kar sem se s tem malo igral.
Mislim, da celo brez kadence gre - je pa treba nastavit kolo, pa gume,...
Pa celo neke izračuni tudi za tek se dajo narediti.
Samo me ta podatek ne zanima in ne uporabljam...
Uporabniški avatar
 Biz
Počasi mi bo uspelo...sem že zelo blizu.
Kot prvo je treba plugin kopirati v pravi direktorij. Avtomatsko ne gre prav. Sploh, če imaš že 2.1 verzijo. Plugin direktorij. Potem je treba kopirat omb...basics.dll file v glavni direktorij (slediš navodilom v pluginu). Potem je pa še treba se poigrat z XML datoteko, ki jo najdeš po navodilih v settings, če hočeš imati za tek. Default datoteko je treba preimenovat, ne le kopirat. Ne sme je biti več, sicer ne bo delalo.

Ampak konec koncev, še vedno ne dela.
Uporabniški avatar
 Biz
Torej, dela. Klikneš edit activity in calculate power track!
Uporabniški avatar
 Samo:-)
OK, jaz se tudi malo igram z GPS2PowerTrack pluginom. Zadeva nekak deluje, rezultati pa so milo rečeno čudni. Kaj je možno, da je moja moč na razpeljavi (max 122bpm, avg 116 bpm) nihala od 0W do 389W? Povprečje 122W...

Po pravici povedano sploh ne vem kaj naj si s temi podatki začnem oz. kakšno moč spravi skupaj povprečno treniran rekreativec? Kje na internetu se da najti podatke o tem?

Znanec, ki je pred dvema mesecema imel zastoj srca mi je zdaj, ko je tik pred odpustom iz bolnice povedal da spravi na ciklometriji 25W... :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA