prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ton
V triatlonu velja za kar kulsko. Je pa, če se ne motim, avstralska, tako da ne naročaj posebej prirejenih modelov in številk...
Imajo 'kompresijske' modele, kar pa žal ne pomeni, da samo natakneš nase in se že slikaš na zmagovalnem odru.
 damjan10
kje lahko kupim 2XU opremo?
Uporabniški avatar
 S625X
Pri internetnem prodajalcu Bubasport lahko kupiš-kontaktiraj z njimi pa ti bodo poslali na dom.
Uporabniški avatar
 Loni
Sama sem si na Dunaju kupila njihove kratke hlače http://www.2xu.com/compression/wa1439b.html in sem z njimi zelo zadovoljna. Če že imam cepke, naj imam še gate za zraven v stilu.
Ne, šalo na stran, ni mi žal vsakega fičnika, katerega sem dala zanje. Sem pa poskusila tudi njihove tekaške kompresijske nogavice, te pa se pred cepkami lahko skrijejo.
Uporabniški avatar
 Loni
zuli5 napisal/-a:To je podobna stvar kot SKINS-i,ki pa je avstralska firma.

2XU je avstralska znamka.
Uporabniški avatar
 zuli5
A tako,ta firma mi ni toliko poznana,sam uporabljam SKINS-e,ta kratke od gležnjev do kolen za dolge teke in tempo teke,ta dolge ki pokrijejo cele noge do trebuha,pa uporabljam za regeneracijo,če koga zanima mu lahko dam številko od osebe,ki je zastopnik za Slovenijo.Sam sicer nima trgovine,zalaga pa vse slovenske trgovine.
Uporabniški avatar
 Loni
V glavnem, jaz iščem kratke kolesarske hlače, ženski model, od 2XU. Bubasport ima na spletni strani na slikcah samo moške, pa še stran je v pripravi, brez cen, velikosti... Mislim, da bomo spet po netu brskali in naročali.

Od Skins pa poznam samo potovalne nogavice, tiste, ki jih priporočajo za med dolgim sedenjem na avionu, pa verjetno še kje drugje.
 Jastreb
tisti, ki nosite 2xu me zanima kako je kaj z velikostmi oblačil? a ste jih pomerili v kakšni trgovini, ali ste naročili preko spleta in zaupali tistim tabelam iz katerih glede na višino in težo odčitate velikost oblačila.

malo so hecne tabele, če za 165 in 185cm visokega moškega piše velikost L.
zelo se bojim, da bom na koncu imel prekratke hlače.
 Jastreb
zasledil sem nekaj komentarjev na drugih forumuh, da jim pokajo šivi na kompresijskih hlačah. ima še kdo takšne izkušnje?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA