prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 počasen
Prosim če mi pomagate?
Kupil bi nove adidaske pa ne vem kje bi jih vzel!
Bi šel v hervisa, ker imam sedaj popust -20 posto ampak sem bi tam v petek da bi jih sprobal (pa da bi mi malo svetovali), pa sem dobil občutek da nimajo pojma.
Tukaj pa vidim da zelo hvalite thomas sport 2 v LJ (se malo bolj poglobijo v zadevo)-no vsaj upam da je še tako-samo se mi zdi da so cene tukaj malo dražje?

Seveda pa vam moram sporočit da sem še začetnik, pa da sem supinator, da tudi ne vem katera obutev bi mi prišla prav.
Se pa v hervisu zanimam za mizuno ultima.

Tako da bi prosil če mi svetujete kam iti po njih?
Katero obutev mi svetujete glede na to kakšno imam (supinator-ter ali mizuno ultima sploh ustrezajo moji nogi)?

Hvala in lep pozdrav-pa sorry ker sem bil predolg
 luzr
V Kranju boš imel dovolj solidno ponudbo v Intersportu, na Savskem otoku. Kakih dobrih nasvetov ne pričakuj. Vsaj imeli so tekaško stezo in so jo dovolili uporabljati.

Jaz ne hvalim nobene trgovine, ker...
In načeloma ne poskušam vsiliti nekih copat kar po spletu...

Mizuno ultima je nevtralen copat, in bi ustrezal supinatorju.
Kako veš, da si supinator?
Kako naj vem(o) kaj ustreza tvoji nogi, če ne napišeš nič o njej? ;)
Kakšen se ti je zdel Mizuno ultima na nogi?
Koliko tehtaš, kje bi tekel z njimi, koliko boš tekel, koliko si tekel.... :?:

Omenjene copate lahko kupiš tudi tam kjer so cenejši, dober nasvet pa včasih odtehta nižjo ceno...

Sploh nisi bil predolg. V kakšni trgovin in poskusi nekaj modelov različnih znamk, ponekod ti bodo dovolili uporabo na tekaški stezi. Ali tekanje po trgovini. Poskušaj dobiti prodajalca, ki je dovolj usposobljen, je tekač, ali vse troje....
Uporabniški avatar
 polonch
v Intersportu je zdej akcija 3:2

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA