- 11 Jun 2009, 21:12

Ker sva pač danes tekla na Kodeljevem in ker sva imela pred startom pač čas sva šla še pogledati superge. Po ogledu sva se odločila, da probava vsak svoj par. Poveva kaj rabiva pa začne predstavnik Asicsa zmajevati z glavo že pri ženi. Če se lahko sezuje in hkrati namigne naj si ogledam kako bo on on in žena obrnila nogi. Če ne bi videl ne bi mogel verjeti- izraziti pronator, da bolj ne bi mogla biti. Tomas pa je strokovno ugotovil, da je nevtralka. Potem sem bil sam na vrsti in vaja se je ponovila samo kontra od prej. Naj vsaj probam superge za nevtralne tekače vsaj tako mi najbolj kaže noga. Sem mislil, da se ... 2400m sem res odtekel v Gel Stratus 2. V začetku mi je bilo malo čudno moram priznati saj takega modela nisem bil navaje. Dalj sem jih imel na nogi bolje sem se počutil v njih. Okej tartan gor dol podlaga na kateri ne bom tekel dostikrat ampak če se bodo obnesle enako po PST-ju,Rožniku ali Lj maratonu bi to bilo super. Bolj me zanima kam naj z vsemi tisimi pari superg, ki jih imam doma skoraj dobesedno čisto nove. Naj jih imenujem... Golobič je priznal napako on se ni lagal ali zavajal. Pričakujem jasen odgovor odgovornih v TS v Čopovi saj je bila tam opravljena meritev in 95% vsen nakupov tako z moje in ženine strani. Če to povem v cifrah - mislim, da 10 parov. Pa seštejmo vse skupaj...
Sedaj bova kupila vsak svoj par, ki nama naj bi odgovarjal. Ostale bova pač ponosila z zelo grenkim priokusom strokovnega svetovanja. Mogoče pa je del bolečih najinih nog tudi v napačnem nakupu. Naj Tomasu še naprej zaupam kot do sedaj?
Sedaj bova kupila vsak svoj par, ki nama naj bi odgovarjal. Ostale bova pač ponosila z zelo grenkim priokusom strokovnega svetovanja. Mogoče pa je del bolečih najinih nog tudi v napačnem nakupu. Naj Tomasu še naprej zaupam kot do sedaj?