prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 dexi27
Mogoč mi bo kdo znal pomagat, namreč iščem hlače za tek oprijete, ki pa niso dolge skor do kolen tak kot so ponavadi ampak bi mel krajše, tak kratke ko so klasične tekaške hlače.
Čudne želje :oops:
Hvala za pomoč!
Uporabniški avatar
 Pina
mogoč zdej ta cajt ne boš velik sreče meu s tem, ker prihaja zima in se štacune polnijo s toplejšimi stvarmi.
Še vedno pa ne razumem kakšne hlače ti to rabš, da jih nikjer ne najdeš :?:
Uporabniški avatar
 noteko
Sam sem take hlače pred časom tudi iskal.
Našel sem jih v v City Parku v Ljubljani v trgovini Tomas Sport.
To so kratke obtisnjene Nike tekaške hlače črne barve, ki so precej krajše kot navadne(tiste do kolen).
Ne vem, če jih imajo še, saj sem jih kupil maja, ko so imeli novo kolekcijo.
Možno je, da jih imajo, saj so pred kratkim povečali in obnovili trgovino in imajo v zgornjem nadstropju precej tekaške izbire.
Uporabniški avatar
 dexi27
noteko napisal/-a:Sam sem take hlače pred časom tudi iskal.
Našel sem jih v v City Parku v Ljubljani v trgovini Tomas Sport.
To so kratke obtisnjene Nike tekaške hlače črne barve, ki so precej krajše kot navadne(tiste do kolen).
Ne vem, če jih imajo še, saj sem jih kupil maja, ko so imeli novo kolekcijo.
Možno je, da jih imajo, saj so pred kratkim povečali in obnovili trgovino in imajo v zgornjem nadstropju precej tekaške izbire.

Točno to iščem :D :D :D
Uporabniški avatar
 Loni
Ženske modele so imeli še pred kratkim (TS), ker sem si jih omislila sama, za moške pa nisem prodajala zijal.
Uporabniški avatar
 dexi27
Upam, da še jih majo, če bo kdo slučajno, kaj mimo hodil, pa naj vže mal oči, ker men je mal daleč se vozit do Ljubljane.
Uporabniški avatar
 RoKo
Tole pa zares. V Intersportu sem videl take kot jih iščeš, Adidasove in še neke druge znamke, cena je bila za ene 14 za druge pa menda 18 evrov. Kratke, oprijete, črne, ene sive, na obešalnikih kontra hlač do kolen.
 luzr
Dexi27, v Ljubljani jih zagotovo dobiš. Med drugim tudi Adidas, model snova, te pridejo malo višje kot do polovice stegen. Povej številko, ki jo iščeš.
Nike-jeve so malo daljše, če se ne motim. Pa še vsaj pet drugih znamk je.
 luzr
Nič nisi povedal za številko. Situacija je taka. Intersport(Center, Rudnik): Peak performance, Protouch, NIke, Asics, Adidas, Mizuno . Na hitro sem pogledal. Najkrajše so tiste mahedrave klasične in ženski modeli :mrgreen: . Mosšk iso do tričetrt stegna (kot konzervativna ženska krila).
Najkrajši modeli segajo do pol stegna... Ženske hlačkice pa so čisto kratke :D .

Ob priliki izvedem modno revijo in ti sporočim. Mati so mi že lani rekli da je grdo, če ima moški v letih tako kratke hlače...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA