prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Na svoje veliko presenečenje sem v Mercatorju v Šiški videl Salomon AR copate :shock: :shock: :D :D. Imajo pa modela XA Comp, Pro Amphib ali Tech Amphib. Cene se gibljejo od 20-30k. Pa smo jih dočakali!!

lp Vid
Uporabniški avatar
 cyc
Prvič slišim zanje ... kaj pa je tako posebnega na njih?
Uporabniški avatar
 vidkul
Verjamem da prvič slišiš zanje.
Niso ravno primerni za kakšne hude teke. Narejeni so za Adventure race tekme. Njihova lastnost je da se izjemno hitro sušijo, nimajo vezalk, pa še kaj bi se našlo.

lp Vid
Uporabniški avatar
 haupi
Jst sem kupu XA Series in za enkrat so fenomenalni. Noga full fajn diha notr, gležn in peto fajn držijo, pa še fajn se obnašajo na off roadu.

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

kaj naj rečem Salomon XA Series so prestale prvi večji preizkus - Yogsi Urban Challenge 2004 in so se zelo dobro obnesle! Noge so mi švicale sam takrat ko smo gazli po Savi :D , hehe, resno noge so mi ostale suhe vseh 10 ur kolikor je tekma trajala (seveda sem spodaj imel XSockse Run Speed One - carski zokni) - brez odtiskov, brez žuljev in brez vlažne kože. Tk, da kaj naj rečem - za take stvari so Zakon.

Pa tud višji modeli se dajo dobit!

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 ero
haupi napisal/-a:Pa tud višji modeli se dajo dobit!

višji modeli po višini gležnja ali po ceni? ali po obojem? :)

je ta zadeva primerna za gorske teke gore dole ala SAM ali Tek štirih občin?
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Ëj Haupi ali boš tudi kakšno poročilo napisal, kako ste se imeli kaj vse ste premagali?
Mene zelo zanima.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Matevz
ero napisal/-a:je ta zadeva primerna za gorske teke gore dole ala SAM ali Tek štirih občin?

Največja pozitivna stvar pri teh čevljih je, da se izredno hitro sušijo in da zadržujejo malo vode. So pač narejeni za adventure racing.

Za gorske teke so tudi zelo primerni, ker podplat super drži. Ampak za gorske teke ti čevlji nimajo neke komparativne prednosti pred drugimi trail modeli copat. So pa ti dokaj lahki. Moji Salomon XA Pro II tehtajo 330g (št. USA 11).
Uporabniški avatar
 haupi
Ja višina po velikosti! Mal čez gležn grejo Raidrace 2; Za gorske teke mislim da bi ble prav vredu, ker tk ko je že Matevž napisal ne zadržujejo vode pa hitro se sušijo, tk da so ql.

No moji tehtajo 305g, številka 9!

Glede vtisov iz Yogsija pa mogoč kaj kmalu!

Lp
haupi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA