prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 sim
Ali mogoče kdo uporablja te tekaške hlače? Se mi zdijo zanimive predvsem glede problemov s koleni.

lp
Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
Uporabljam nekaj tednov, občutek super, zelo uprabne tako za trening, regeneracijo kot za na dolge vožnje! Sam s koleni nimam težav tako da ne vem kok pomaga, ampak mende je ravno v tem tud fora cw-x -a, ker ojača kolenske vezi in mišice... :laola
Uporabniški avatar
 lojzeP
tudi jaz sem jih nabavil, in jih uporabljam za potrebe regeneracije. ko pa se bo še malce shladilo, jih bom uporabljal za tek ( tudi smučarski - upam ), ker imam pač debelejšo opcijo pod 4°C.
zaenkrat kar zadovoljen - detajli pa pri uvozniku, prisotnem tudi na TF :D
 janezu
imam tiste za pod 4 stopinje,so res HUDE za mraz.ko sem jih imel v začetniškem navdušenju na zlk,so bile kar prevroče,danes zjutraj pa ok :D kar dobro ti stisnejo noge,morda so v pasu malo nizke,ali pa imam "prevelik pas",pravi testi pa še sledijo.morda pa nam jpotoc 27. na čepuljah pripravi kratko predstavitev-kdo ve.obvezno pred :drink :drink :drink lp ju
 Jastreb
Airskull napisal/-a:kje se pa da to pri nas nabavit oz. kar je bolj važno sprobat?

to zanima tudi mene.
za 1x sem odkril samo spletne trgovine, ampak take zadeve ne moreš kar tako kupit samo preko spleta.
 Jastreb
tabonir napisal/-a:Mogoče je še ta stran aktualna: http://www.cw-x.si
Navedeni so trgovci ki bi naj te izdelke pri nas prodajali.

Drugače je pa v tej spletni trgovini v GB možno dobiti kompresijska oblačile različnih proizvajalcev po ugodni ceni, nad 100f je brez poštnine;
http://www.compressyourself.com/running ... -gear.html

kako neumno, da take stvari prodajojo preko neta. itak, da bom kupil tisto firmo, ki si jo bom lahko v trgovini pomeril, da ne bom kar nekaj na pamet kupoval prek neta.

v trgovini na 2. linku resda imajo vse, cene pa tudi dražje kot pri nas za cw-x.
pa tudi 2xu dobim ceneje v CRC.
Uporabniški avatar
 KidrocK
CW-X hlače uporabljam predvsem pozimi - imam namreč model: PRO

Kar se tiče opore kolena pa takole, trenutno pri vseh mojih tekih te hlače najbolje delujejo na moja kolena. Sam sem namreč za veliko zdravnikov s tekom baje že zdavnaj opravil (beri: dvakrat strgane križne vezi o miniskusih pa že dolgo let ne duha ne sluha), ampak te hlače meni pomagajo, poleg tega so za pozimi tople !

lp
Kid
 MKC
danes sem na cw-x kratkih hlačah 'staknil' luknjico (premer cca 2mm).
je kakšen strah po širjenju luknje upravičen? se da to kako uspešno 'doštukati'?
 Fenix Gold
Ta tedne sem si nabavil CW-X hlače PRO dolge in kratke, pa še kopresijske nogavice od CW-X.
Zadeva je res super.....zelo zadovoljen in jo priporočam .

Po teku imam dosti manj utrujene noge, pa tudi tek je bol lahkoten kot prej.

Skratka super stvar.

Edino cena je malo visoka ,ampak se splača.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA