prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 BEDANC
Pozdravljeni,
po vsej verjetnosti je že kdo kje to temo načel, a je tega toliko, da se mi žal ne da prebirati vseh postov. :oops:
Torej imam problem s slušalkami ko tečem. Da, sem eden tistih, ki ne more brez glasbe med tekom. Poskusil sem že nevemkoliko slušalk, a ne najdem pravih. Eno so pretežke, druge prevelike, "preslabe"(zvok), tretje ne ležijo dobro v ušesu in neprestano padajo ven,... Je pa zelo pomembno, da imajo komande za zvok, mikrofon,..
Skratka, kakšne so vaše izkušnje.

Lep "šprinterski" pozdrav.
 silvij
Ko tudi sam še nisem mogel brez slušalk :-- (verjemi, mnogo lepše je, ko se jih znebiš!) sem problem reševal z medicinskim lepilnim trakom čez ušesa! :lol:
 BEDANC
Jaz sem pa ugotovil, da je z glasbo lepše. Namreč bolj izklopim okolico in imam občutek, da sem sam. Razen, če tečem kjer po gozdu ali podobno. Tam pa ne poslušam glasbe.
 maya23
Sem imela isto težavo, pa sem jo zelo poceni rešila.

Slušalke, ki so iz gume in gredo čisto v uho so se mi zdele nevarne, saj čisto izolirajo zunanje zvoke. To zna biti sitno, če je za tabo kak avto.

Potem sem v big-bangu dobila navadne Philipsove slušalke za 12 evrov, ki ne "izolirajo" zunanjih zvokov, so pa prav tako iz gume. Tako nekako manj "drsijo" iz ušes :)

Nisem 100% ampak mislim da gre za tele:
http://www.bigbang.si/zvok/slusalke/use ... 0-slusalke

Prav vrhunske niso, a morda se ti splača poskusiti...
Uporabniški avatar
 Medicius
Kupi si take, ki se vstavijo v sluhovod:
Slika
Jaz sem imel take, ki so imele tri različne velikosti nastavka in eden izmed njih mi je bil ravno prav. Naj dodam, da je pri teh slušalkah tudi neverjetno dober zvok (zelo dobri nizkotonci). Izbiro pa imaš bogato... malo pobrskaj po spletnih trgovinah ali pa si kakšno sprobaj v večji tehnični trgovini (Bigbang).
Je pa izkušnja taka, ko se je zgodilo, da je zlezla malo iz mesta (kak mm), ni padla iz ušesa ampak se je opazilo le pri kvaliteti zvoka. Takrat samo malce s prislonom prsta porineš nazaj in to je to. Jaz sem bil več, kot zadovoljen, ko sem še pri teku poslušal glasbo. :)
Uporabniški avatar
 Tanja A.
Enaki problemi. Poskusila že vse možne variante. Meni tiste za v uho stalno padajo ven, tako da sem bila najbolj zadovoljna s tistimi navadnimi, ki se zataknejo zadaj za uho. Problem je, da nikjer več ne dobim takšnih, ki bi imeli obenem spredaj še regulator za jakost zvoka - če se slučajno vmes s kom pogovarjaš. :roll: Ne moreš verjet - in to pri vseh teh poplavah raznoraznih štacun.
 wawer
Jaz imam pa one slušalke ki se zataknejo za uho. (nekaj podobnega temu z razliko da stanejo moje okoli 20 evrov http://www.mimovrste.com/artikel/181002 ... 0#pictures). V ušesu imam vedno le eno in sicer tisto, ki je na zunanji strani cestišča tako, da vedno slišim avto, ki mi pripelje po levi strani. Seveda pa ni zdravo pretiravati z glasnostjo. One za v sluhovod so nekako preveč vakuumirale mojo glavo :D zato sem začel raje uporabljati te.
 mountain runner
a veste to jst jih pa slpoh nimam pa se tko lepo užiwam v naravi in samem teku.dal bi vam en nasvet pa brez zamere človek je po zgradbi narejen da teče.kar poglejte ljudi prejšne generacije le kaj jim je prostale drugega kakor tek v naravnem okolju.oni že niso imeli take obutve kakor jo imamo v današnjem času da ne govorim o sami glasbi (i-pod).tko da če že greste laufat v naravo nej bo to brez kakršne koli glasbe in več boste imeli od tega da poslušate okolico narave(razne živali,veter)in uživajte to kar imamo.lp :wink:
 fofinha
uporabni nasveti, tudi jaz mam ze od nekdaj tezave s slusalkami. meni se zdi tek idealna priloznost za glasbeno uzivancijo - dvojni uzitek:)

je pa to izgleda za tiste, ki niso ravno glasbeni sladokusci malce tezje za razumet.
 Brilliant
Jaz tudi laže tečem ob poslušanju muzike.....slušalke so dobre od Bosa ali In Ear iPhones. Včasih se zgodi, da tdi pri kakšnem pedometru z vgrajenim radije/predvajalnikom dobiš super slušalke, saj so načeloma namenjeni aktivnemu preživljanju časa....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA