prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 khiro
Mene zanima, če ma kdo kako informacijo, glede naročanja obutve prek spleta; direktno od proizvajalca(npr. za Salomon,...) saj v Hervisu in drugih trgovinah ne najdem moje številke. Od salamona mam 48 1/2, v hervisu pa majo samo do 47 številko. Ko pa gledam na spletnih straneh od proizvajalcev pa vidim da delajo tudi večje številke od 47. Rabu bi pa nek dokaj kvaliteten čevelj za sredogorje med 100-150 eur...
 luzr
Danes lahko mimogrede pogledam v resnih alpinistično/pohodnih trgovinah za velike številke. ;)
Naročanja obutve preko spleta na pamet pa raje ne bi komentiral. :mrgreen: Če ne kupuješ točno določenega modela.
Seveda predlagam, vprašaj uvoznike. Le dvomim da bodo pošiljali po en kos.
 luzr
Zaenkrat ni bilo uspeha. Salomon in Merell nimata takih številk pri nas, spraševal sem prijazne punce v Hervisu.
Za Garmont in LaSportivo sem tudi vprašal v IgluŠportu in ni takih številk. Pri Scarpi(?) je edino možna izdelava po meri. Kar pomeni čakanje.
Ko bom ta teden v Alpinini trgovini, bom vprašal še njih, ker bi morali izdelovati čevlje tudi po meri.
Za ostale znamke ti sporočim sproti. Najverjetneje pa boš moral kontaktirati proizvajalca ali uvoznika, ki bo z večjim naročilom posebej naročil tvoje čeveljce.
Pomagalo bo, če mi zaupaš kako dolgo imaš stopalo od pete do palca v milimetrih. ;)
 khiro
ne vem čist točn, vem sam da mam če je normaln čevelj mam 46 pa pol, za Alpino pa Salomon pa vem da majo majhne številke tak da okol 48 pa pol bi mi mogl bit prav. Sej tut js sn že v Hervisu gledu pa ni nič, ne vem kak je kej u Avstriji...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA