prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 aries74
Pozdravljeni!

Z omenjenim novim copatom imam sledečo težavo: po cca 15 min teka se v sprednjem delu copata na celotni površini z notranje strani šiva pojavi 'luknja'. Kot da bi se ta del posedel in bi ostal za kaksen mm nižji oz. kot da bi material izgubil proznost in se ne bi več vračal v prvotno obliko ampak ostane 'stisnjen'??? Zadeva je tako moteča, da je nemogoče nadaljevati s tekom. Prej nosil modela 2130 in 2140 in tam ni bilo nobenih težav. Ima kdo kakšne izkušnje s takšno zadevo. Reklamacija mi bo šla zlo težko skozi saj je 'na oko' copat OK, gre za skrito napako in dvomim da bo kdo ta copat dal na noge in dejansko šel z njim tečt da se prepriča da se to res dogaja.
 ASICS
Pozdravljen,
govoriva o posedanju Speva pene? Če se poseda omenjena pena potem je to res stvarna napaka in odnesi copate v trgovino kjer so bili kupljeni in boš po pregledu dobil odgovor.
Lep pozdrav
 aries74
...copat sem poslal, reklamacija zavrnjena, so ga 'kao' sprobali in oni naj ne bi čutili 'luknje', mislim da copata sploh niso testirali ali pa ne dovolj saj se to pojavi šele čez cca 20 min teka...
 ASICS
Pozdravljen,
v kateri trgovini si jih kupil? Mi je hecno ker me ni nihče kontaktiral, no vsaj ponavadi me za reklamacije...Pusti jih z računom v trgovini pa jih pridem pogledat. Samo javi v kateri trgovini si jih kupil,da bom vedel kje se oglasiti. No pa saj me bodo itak kontaktirali.
Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 RoKo
Uporabljal Asics od 1120 naprej do 2150. Brez problemo vdo sedaj, lepo je videti, da se ASICS zanima :clap: za potrošnike. Upam, da ga ne bom rabil. :D
 aries74
Pozdravljen Asics!
Zadeva je taksna; copat je bil kupljen preko spleta http://www.online-laufshop.de kjer se že lep čas dopisujemo in pošiljamo copate gor in dol. Njihova zadnja verzija je da je copat OK in potuje nazaj k meni v SLO. Problem je ta da mi je negativno mnenje napisal kar prodajalec sam, češ da je tekel z njimi in ni zaznal nobenih težav. Zanima me ali lahko sam peljem postopek naprej in direktno kej pri Asicsu probam reklamirat copat.
Hvala za pomoč! lp A
 ASICS
Pozdravljen,
Za vsak par sportnih copat,kupljen v Sloveniji vam lahko pomagam v kolikor se izkaze,da gre za napako v izdelku. To pomeni nove copate. Glede na dejstvo,da ste tekaski copat kupili prek Nemske spletne prodajalne pa vam lahko le sporocim,da za omenjene izdelke kupljene v tujini Asics Slovenija ne more nic pomagati.
Upam,da boste uspesno resili svojo reklamacijo prek Asics Nemcija.
Lep pozdrav in vse dobro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA