prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Pozdravljeni;
Vsem članom TEKAŠKEGA FORUMA nudi NIKE SHOP LJUBLJANA (Mestni trg 18) in NIKE SHOP MARIBOR (EUROPARK MB) 15 % POPUST na vse artikle do konca meseca septembra.
Dovolj je , da na blagajni poveste, da ste član TEKAŠKEGA FORUMA in vaše ime in boste deležni 15% popusta.
 Nataša
Juhuhu! ravno ta teden imam namen kupit pegasus storm. Igor, če boš slučajno na forumu in če je ta usluga možna, mi lahko poveš, če bom v nike trgovini dobila številko 41? da ne hodim tja zastonj...

BRAVO ZA POPUST.
 superga
Nataša,
velikost 41 je na zalogi samo še na internetu; Nike SHOP ima pol večjo in pol manjšo. Če rabiš prav velikost 41 je na zalogi v tej barvi (http://www.superge.si/html/svn/47021-AA.shtml). Pošlji mi svije podatke in ga pošljemo po pošti. Seveda z 15% popustom.
Lep pozdrav,
 Nataša
Najlepša hvala za pomoč. Jutri bom šla v nike shop probat vmesne številke, če pa ne bodo okej, se javim.
Hvala še enkrat!
 fantom
U super, jaz sem pa ravno jutri mislil it to novo trgovino pogledat in morda kaksno cunjo kupit :)

hvala superga!
f.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA