prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Pozdravljeni,
Zanima me kakšno opremo uporabljate za tek v jesenskem in zimskem času? Ker imam možnost naročiti nekaj modelov za Nike SHOP v Ljubljani, me zanimajo vaše želje. Upam, da boste tako lažje dobili kaj primernega zase.
Že vnaprej hvala vsem za predloge.
igor.ts
Uporabniški avatar
 lojzeP
trenutno bi me najbolj zanimal kak anorak, ki gre preko majice z dolgimi rokavi. Zadeva naj bi "dihala".

2x LP
 Nataša
ženske majice z dolgimi rokavi in dolge pajkice. tega je zmeri tko mal na izbiro... :cry:
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Zanimivo bi bilo videti tudi v tekaških trgovinah izdelke iz materiala N2S- Windstopper in Soft-shell.
N2S je windstopper material, ki ga lahko nosimo direktno na kožo- puli, softshell pa je lažja različica klasičnega Gore-texa, ki pa je neprimerno bolj prijazna za nošenje pri teku.
 Lučko
Hudoooo že potrebujem majico dolg rokav in tričetrt pajke (dri-fit). :roll: Vsekakor oboje v neki barvni kombinaciji :!: :wink:
Uporabniški avatar
 NatašaB
Pozdravljeni!

Najprej kar se tiče oblačil: nujno potrebujem dolge tekaške hlače in majico z dolgimi rokavi, pa tudi anorak mi bo kmalu prav prišel. Že kar nekaj časa sprehajam po športnih trgovina in poskušam to, kar pač imajo. V končni fazi mi niti ni (več) pomembna firma, ampak bi rada samo to, da mi bodo hlače dovolj dolge in da bo majica imela dovolj dolge rokave. In predvsem ženski model. Nočem moških hlač in nočem moških majic in nočem moških tekaških copatov!!!! Torej začnite nabavljati oblačila tudi za visoke (ampak ne debele) ženske.

LP, Nataša
Uporabniški avatar
 Tjaša
Priseljenka napisal/-a:Pozdravljeni!
Najprej kar se tiče oblačil: nujno potrebujem dolge tekaške hlače in majico z dolgimi rokavi, pa tudi anorak mi bo kmalu prav prišel. Že kar nekaj časa sprehajam po športnih trgovina in poskušam to, kar pač imajo. Torej začnite nabavljati oblačila tudi za visoke (ampak ne debele) ženske.

Tudi jaz se ubadam s podobnim problemom, le da se meni vse ženske tekaške hlače vlečejo po tleh! :evil: Če pa poskusim pravo dolžino, jih ne spravim več čez kolena, saj so očitno namenjene anoreksičnim tekačicam. :--

Tečemo tako tiste z nad 175 cm kot tiste z manj kot 160 cm. No, superga, tole bo pa težka naloga! :hehe:
Uporabniški avatar
 tmp
jaz bi tudi rabila kakšno majico z dolgimi rokavi, ali kakšne malo debelejši
anorak za zimske dni.
 superga
Hvala za informacije; danes še zbiram želje in naročim v ponedeljek.
Dobava do konca meseca; Seveda vas obvestim, ko dobimo robo.
 Nataša
no, če si že zmišljujemo - kšn tanek, lahek, dihajoč flis. da bo pasal k mojim novim stormkam. aja, a sem že omenila da mam nove stormke? nisem? no, mam nove stormke. :D
:wink:
Nazadnje spremenil Nataša, dne 17 Sep 2004, 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
 Lučko
Igor, da ne pozabim :idea:
SOCKS-RUN SPEED ONE št. 43 (v TS2 BTC jih ni mogoče dobiti že 3 mesece) :roll: :wink:
 superga
ŽE NAROČENO, PRIDE V NEKAJ DNEVIH.
Prav tako pa v začetku oktobra dobimo povsem novo kolekcijo tekaških nogavic Nike !!
Uporabniški avatar
 tmp
Nataša napisal/-a: - kšn tanek, lahek, dihajoč flis. da bo pasal k mojim novim stormkam.

Ja kakšen takle flis bi pa tud jaz rabila, ampak mi je čisto vseeno, če tudi
ne paše k tvojim stormkam.
 Nataša
tmp napisal/-a:Ja kakšen takle flis bi pa tud jaz rabila, ampak mi je čisto vseeno, če tudi ne paše k tvojim stormkam.

ti kruta ženo :cry: :cry: :cry:
kako lahko kej tacga sploh rečeš? :cry:
Uporabniški avatar
 tmp
Nataša napisal/-a:
ti kruta ženo :cry: :cry: :cry:
kako lahko kej tacga sploh rečeš? :cry:

Sej sem rekla,da mi je vseen, lahko pa tud paše,
sam,da ne bom potem brez ostala, ker bo tebi preveč
všeč in ga boš hotla met za k tvojim stormkam :wink: :wink:

aja, pa čestitke k novi pridobitvi :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA