prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 grb
Se ze v naprej opravičujem če je tole nedovoljena reklama naj jo admin pač odstrani.

V projektu 10 krogov za 10 nasmehov tečemo člani ekipe NGU v svojih dresih. Vse več ljudi nas sprašuje, kje bi se dalo te drese kupiti. Ker smo jih naročili posebej za ta projekt, jih žal nimamo več. Vsi ki bi jih radi naročili prosim posljite mail na gregor@nevergiveup.si ki naj vsebuje:

Ime in priimek
Velikost (S,M,L....)
Ime ali vzdevek na hrbtni strani (npr: GRB)
Vaš GSM da lahko preverimo resnost narocila

Narocila bomo zbirali do konca junija in v juliju potem dobite svoj dres. Cena pa bo 20 €

Slika
Uporabniški avatar
 grb
Uff tole si me pa zdej mal prevec vprasal. Brand majice je james & nicholson material je pa tak klasicni tekaski. Po moje najbolje da prides kak krog odtec z nami pa bos videl ;)

Aja pa se da ne pozabim modela sta zenski in moski. Zenski je z V izrezom.
Uporabniški avatar
 muc
Pina napisal/-a:Vas bom kar tuki vprašala. Zapestnice imate verjetno samo v eni velikosti ane?

Zapestnice NeverGiveUp sta dve velikosti...odrasla in otroška :wink:
Uporabniški avatar
 ris9
Ženskam z majhnim obsegom zapestja predlagam otroško varianto :wink: :wink: , ker je "tavelka" kar velika še za marsikatero moško zapestje. Je pa zapestnica ZAKON. Od kar jo imam se ne ločim od nje!!
Uporabniški avatar
 Pina
Heh...ja meni so dali ta velko :(....šmrk šmrk
Bi res rajši imela otroško...lahko bi dala obe roki notr :)
A se jo da zamenat mogoče?
Uporabniški avatar
 ROSI64
Pina napisal/-a:Heh...ja meni so dali ta velko :(....šmrk šmrk

Če ni zamazana ali poškodovana, ti jo lahko zamenjam. :D
Drugače pa kupiš še eno malo in potem veliko nekomu podariš. :wink:
Tako narediš 2 dobra dela: 2x pomagaš našim sončkom in nekoga razveseliš z zapestnico. :clap:
ROSI64 napisal/-a:
Pina napisal/-a:Heh...ja meni so dali ta velko :(....šmrk šmrk

Če ni zamazana ali poškodovana, ti jo lahko zamenjam. :D
Drugače pa kupiš še eno malo in potem veliko nekomu podariš. :wink:
Tako narediš 2 dobra dela: 2x pomagaš našim sončkom in nekoga razveseliš z zapestnico. :clap:

:clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Naročila tekaških dresov NeverGiveUp so za enkrat zaključena. V kolikor bo še kaj interesa, bomo naročila verjetno pobirali spet jeseni.

G.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA