prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Danes sem po pošti dobil poseben katalog kjer sem zasledil nov Polarjev tekaški model Polar RCX9, ki je izboljšana verzija Polar RCX5...vseboval naj bi boljše funkcije od prav tako novega RCX5 in z revolucijskem dizajnom.
....na prvi pogled ima zelo slabo izrabljeno površino za display. RCX5 ima dosti boljši izkoristek prostora za display.
Eriksson napisal/-a:Danes sem po pošti dobil poseben katalog kjer sem zasledil nov Polarjev tekaški model Polar RCX9, ki je izboljšana verzija Polar RCX5...vseboval naj bi boljše funkcije od prav tako novega RCX5 in z revolucijskem dizajnom.

Ti predlagam, da daš še svojo fotografijo v photoshop, pa še sebi dve takšni rdeči črtici na čelo narišeš.

lp, cimi
cimi napisal/-a:
Eriksson napisal/-a:Danes sem po pošti dobil poseben katalog kjer sem zasledil nov Polarjev tekaški model Polar RCX9, ki je izboljšana verzija Polar RCX5...vseboval naj bi boljše funkcije od prav tako novega RCX5 in z revolucijskem dizajnom.

Ti predlagam, da daš še svojo fotografijo v photoshop, pa še sebi dve takšni rdeči črtici na čelo narišeš.

lp, cimi

Kake rdeče črtice? Tisto gumbi za sledilne izstrelke in mitraljez!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA