prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Po Stašinem predlogu je odprta tema, kjer bomo lahko napisali, kaj smo po naših trgovinah iskali in nismo dobili. Ženske so se že prej pritoževale, da jim vsiljujejo moško opremo, jaz pa sem se danes prepričal, da je ponudba pri nas zelo slaba in enostranska. Iskal in nisem našel naslednje dele opreme:

- moški tekaški dres XXL v kakšnih drugih barvah kot so siva, črna in temno modra
- moške kratke in dolge pajkice XXL v različnih barvah
- moške tekaške hlače XXL v različnih barvah (tudi za ostale športe so dresi v samih temnih tonih, edino hokejski so še rdeči, mogoče zaradi Jesenic)
- moške kratke in tanke pajkice za pod tekaške hlače, ki so potrebne za zaščito pred drgnjenjem

Napišite še ostali, česa ni dobiti, pa bi rabili. Bomo potem obesili na zvon!
 Lučko
- tričetrt moške pajke (za ta model v SLO izgleda, da še niso slišal, da obstaja)
- pajke do kolen
Vse to pa v več barvah!
Ja Foter se strinjam, izbira tekaške opreme je zelo skromna. Ponavadi imajo eno vrsto pajk v treh turobnih barvah in adijo. :evil:
Čudno se mi pa zdi še tole: vsaj upam, da vidijo trgovci športne opreme, da je samo na forumu prijavljeno čez 700 članov TF, tisoče in tisoče je drugih rekreativnih tekačev, pa noben glede izbire nič ne mrdne. Sedaj je stanje tako: vsa tekaška oprema je na cca. 1,5 -2 m dolgih obešalnikih, kar dobiš, je največ dve ali tri firme, v dveh ali treh barvah, enih in istih modelov. Trgovci prosimo vas, dajte se malo zamislit. Bomo pa v tujino hodil po nakupe, tko kakor včasih.
Uporabniški avatar
 Staša
Lučko napisal/-a: Bomo pa v tujino hodil po nakupe, tko kakor včasih.

Zdaj me že dolgo ni bilo v trgovini, a lani sem iskala anorak (lahek windstoper), pa je bilo zelo zelo skromno (tudi v tujini). M.
Sicer pa jaz majčke še (že) kupujem v tujini - tu ne dobim, kar hočem. Z izbiro hlačk pa sem zadovoljna.
Uporabniški avatar
 guinness
ne hecam se ampak v cem je razlika med moskimi in zenskimi 3/4 pajkicami? jest jih sicer na sezono kr nekaj ponucam (plezanje). so vse home-made, a moram na dizajnu kaj pazit :D
Uporabniški avatar
 miro
Lučko , take pajkice izdeluje Čarman šport iz Škofje loke - številke telefonske žal nimam je pa gotovo v imeniku- oziroma jo ima ero , če se ne motim je izdelal rutke za nas.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Fotr
miro napisal/-a:Lučko , take pajkice izdeluje Čarman šport iz Škofje loke -

To je obvestilo za trgovce, naj se potrudijo do Čarman športa in naj ponudbo na ogled postavijo. Zakaj moramo potrošniki in porabniki sami šnofati pri proizvajalcih, zato so trgovci, ali pa naj trgovci zaprejo štacune, če ne znajo poiskati proizvodov, po katerih se povprašuje.
A res ne zna nihče narediti ene normalne ponudbe?
 Lučko
Ma guinness jz bi bil tud teta sam da bi dubu 3/4 pajke :oops: . Kje jih ti kupuješ :?:
Miro hvala bom vprašal po tel. :wink:

PS
Fotr a nardimo revolucijo :lol: Vauuu, kolk cajt jo že ni blo. :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
miro napisal/-a:številke telefonske žal nimam je pa gotovo v imeniku-

Lučko poskusi na:
041/725-936 ali (04)51-51-111
Uporabniški avatar
 guinness
Lučko napisal/-a:Ma guinness jz bi bil tud teta sam da bi dubu 3/4 pajke :oops: . Kje jih ti kupuješ :?:
Miro hvala bom vprašal po tel. :wink:

PS
Fotr a nardimo revolucijo :lol: Vauuu, kolk cajt jo že ni blo. :roll: :wink:

moje so made by mama. take res udobne z dodatki po zelji. zimske imajo celo dvignjen pas, da se ledvica ne pritozujejo :D
sej zato me pa zanima kaj je tako razlicnega pri moskih in zenskih pajkicah.
 Lučko
No, ne se sedaj obešat na tisto ko sem napisal 3/4 pajke "moške", s tem nisem mislil, na kakšno razliko med M/Ž. Kaj naj drugič napišem, da Lučko rabi 3/4 pajke "ženske". :?: BASTA FIDEL
PS
Hvala Barb :lol:
Uporabniški avatar
 matjaz
Lučko napisal/-a:- tričetrt moške pajke (za ta model v SLO izgleda, da še niso slišal, da obstaja)
- pajke do kolen
Vse to pa v več barvah!
Ja Foter se strinjam, izbira tekaške opreme je zelo skromna. Ponavadi imajo eno vrsto pajk v treh turobnih barvah in adijo. :evil:
Čudno se mi pa zdi še tole: vsaj upam, da vidijo trgovci športne opreme, da je samo na forumu prijavljeno čez 700 članov TF, tisoče in tisoče je drugih rekreativnih tekačev, pa noben glede izbire nič ne mrdne. Sedaj je stanje tako: vsa tekaška oprema je na cca. 1,5 -2 m dolgih obešalnikih, kar dobiš, je največ dve ali tri firme, v dveh ali treh barvah, enih in istih modelov. Trgovci prosimo vas, dajte se malo zamislit. Bomo pa v tujino hodil po nakupe, tko kakor včasih.

jaz sem jih dobil pred mesecem v HERVISU, PO SMESNI CENI 2.500, SUPER STVAR, res pa je da so imeli samo par komadov. ali so moske ali zenske me eno figo briga jaz ne vidim razlike.

tudi lani so jih imeli in sicet asics.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Jaz grem najraje v Avstrijo v ADIDAS SHOP (tovarniška prodajalna) v Celovce, kjer je vse ceneje, če pa naletiš na razprodajo, si pa itak zmagal. Ugotovil sem ,da se pri nas prodaja dosti robe, ki sploh ni nova; lani sem v Avstriji kupil Adidas cushion supernova za smešno ceno 20 EURO-zadnji pari potem pa sem pri nas zasledil čez cca. 6 mesecev, da jih prodajajo z oznako NOVO (pa še cena 100 EURO). Upam, da se bodo stvari sedaj spremenili, ko smo v EU-glede ponudbe kot tudi razprodaj (pri nas se razprodajajo stvari, ki so tudi na razprodaji dražje kot pa je njihova redna cena v tujini)- v hervisu, tomasu in sport2000 zadnje čase imajo kar normalne cene-da ne bom samo kritiziral :D .
Uporabniški avatar
 pementos
Jaz nisem nasel dveh stvari:

- tankih nogavic brez siva
- tekaske majice s kratkimi rokavami (brez sem nasel)

Zaradi zuljev uporabljam dva para nogavic in tisti, ki so spodnji morajo biti res tanki. Izgleda, da nogavice od XSocks-a so postale tako popularne, da ne mores drugih kupiti, in tiste, ki se jih da dobiti niso dovolj tanke. Nekaj sem nasel ampak ni tisto, kar bi si zelel.

Ze dve leti tecem s isto majico, ki sem kupil v Adidasovi trgovnini v Celovcu. Zal mi je, da nisem vec kupil, ker izbira pri nas je zelo mala in v obupnih barbah (moja je siva-modra). Pogledal sem v Sport2000, Hervis in Tomas Sport.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tanke nogavice brez šiva imajo v Iglu športu v BTC-ju oz. mogoce tudi v njihovih ostalih poslovalnicah :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA