prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Živ!

Imam pol leta staro omenjeno uro in sem jo uspešno "potopil".
Za pol urce sem čofotal z njo z otroci v morju in jo je zalilo. Nisem se potapljal, kvečjemu nekaj zamahov kravla in žabice.
Zdaj pa?!?
Naj bi zdržala pol ure 1m globoko. Doma se včasih z njo na hitro stuširam. Kolikor razumem naj bi to zdržala?

Kaj zdaj?
Oklevam iti z uro na servis ker ne vem ali mi bodo upoštevali garancijo.
Prosim za kak nasvet...
:oops: 8)
Ma ne, meni je čist ok delala kar sem pogrunatal da imam gumbe zaklenjene da nonstop ne žmiga.
:)
Sicer sem z uro povsem zadovoljen, Garmin connect je fajn...torej vse ok razen malenkosti da ne dela več :?

Torej me še vedno muči glavno vprašanje:
Ali mi bodo garancijo na servisu upoštevali?
In kaj naj če ne?
...da ne bo potem :--( in :FO:
pettr napisal/-a:
Torej me še vedno muči glavno vprašanje:
Ali mi bodo garancijo na servisu upoštevali?
In kaj naj če ne?
...da ne bo potem :--( in :FO:

Garancijo ti ,enostavno MORAJO upoštevati !

Če se obrneš na garmin@podpora.si ...te oni preusmerijo na servis..zmeni se.

Slika
lonely napisal/-a:Garancijo ti ,enostavno MORAJO upoštevati !

Pazi, v angleških navodilih je pod odstavkom o vodotesnosti opozorilo, da ni primeren za plavanje. (CAUTION: This product is not intended to be used while swimming.) ;)

Če pa v slovenskem prevodu navodil (ponavadi so ta zelo oskubljena, ne vem, nimam te ure) tega člena ni, in je samo tisto o IPX7 ter 1m..., imaš podlago za stvarno napako, od prodajalca (ne servisa) zahtevaš zamenjavo ali vračilo denarja - tukaj se pa potem nimajo kaj izgovarjat, v skrajni sili se obrneš na tržni inšpektorat... :D
...če želiš pokvariti uro, potem je tuširanje, posebej tisto s toplo vodo, prava izbira :D .
Nikoli mi še ni padlo na pamet, da bi se tuširal z uro :D .
Zamenjaj za Polara pa ne boš več mel problemov. Tudi jaz sem 405 zamenjal za RS400, pa mi ni žal, kljub malo manj funkcijam (omembe vredno samo višina in GPS poti), ki sem jih dobil za približno isti denar. LP
StaraKost napisal/-a:...če želiš pokvariti uro, potem je tuširanje, posebej tisto s toplo vodo, prava izbira :D .
Nikoli mi še ni padlo na pamet, da bi se tuširal z uro :D .

težak sem 94kg in pri teku se potim kot konj,še po njem se potim 30 minut tako da je ura čisto mokra od potu! kako naj jo torej najbolje očistim,brez da se z njo stuširam? mislil sem da je topla voda najboljša izbira?!
Jaz imam že drugo uro garmin 405 in mi ni žal . Tečem po zimi po leti in dežju ,in če veliko dežuje jo obrnem na spodnjo stran ali tudi ne ,pa nikoli ni bilo problemov. Uro samo obrišem z čisto in suho krpo pas za urtip pa večkrat operem ,samo pas . Uporabljam jo za vsak trening in vsako tekmo in je OK.
hmmmmm, torej hvala za komentarje.
Te dni bom globoko zajel sapo in šel z računom na servis.
Močno upam da mi jo bodo popravili pod garancijo. Uro sem dobil od družine za 40let in mi je kar prehudo da bi bila za stran vrečt...
:)
Garmini niso za v vodo. Na netu mrgoli informacij raznih uporabnikov, ki so dali Garmina v vodo in ga uničili. Tudi modele, ki naj bi bili za triatlon ???!!!

Za vodo bo treba poseči po kakšnem drugem proizvajalcu, upoštevaje modele ki so namenjeni za plavanje (izbor je dokaj omejen). Ne mešat tistih nekaj pljuskov dežja ali pa švicanja z razmerami, ko uro dejansko potopiš pod vodo. Drugače pa, če je ne rabiš za plavanje, ne hodi z uro v vodo. Vsaj tak je moj (mogoče preveč previden) nasvet tudi na splošno.

Čeprav če piše da greš lahko v vodo, bi po moje morala garancija veljati... :(
pettr napisal/-a:No, pa so mi razložili da lahko uro vržem stran in da to garancija ne pokriva.
:--( :FO: :--( :FO: :argue: :FO: :--( :argue: :FO: :--( :FO: :argue: :--( :FO: :argue:
Naj se grejo solit.
Priznam da sem razočaran do konca.

Garmin je bolj LEVA firma,ustanovljena l .1989,in se uči na lastnih napakah.
Ne vem,ampak zdi se mi ,da pri tej blagovni znamki najbolj služijo poštarji in špediterji...ko pošiljamo uro nazaj.
Sej,tudi pri meni enako..nov FR 610 ,po enem tednu..popolnoma fuč.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA