prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 MTB75
Spet eden, ki kupuje copate in ne ve kaj bi kupil. Velikokrat sem prebral, da naj se posvetujem s prodajalcem, pa na žalost ugotavljam, da v trgovinah ki jih obiskujem, takšnih prodajalcev ni.
Imam stopalo z normalnim lokom, mogoče rahla pronacija, način teka je peta - prsti, teža okoli 95 kg, štev. 46, podlaga asfalt - makadam. Največji problem pa mi predstavlja tendintinitis tetive, ki je prisoten že nekaj let.
Iščem predloge za različne modele. V moji okolici namreč ni veliko dobro založenih športnih trgovin, tako da bi se pred nakupom raje pozanimal o določenih modelih, da se ne vozim ravno 100 km zaman. Advisor na http://www.runnersworld.com mi je predlagal mizuno wave nexus 4.
Ima kdo kak predlog, oz. mogoče podobne težave?
Uporabniški avatar
 pajo
MTB75 napisal/-a:Spet eden, ki kupuje copate in ne ve kaj bi kupil. Velikokrat sem prebral, da naj se posvetujem s prodajalcem, pa na žalost ugotavljam, da v trgovinah ki jih obiskujem, takšnih prodajalcev ni.
Imam stopalo z normalnim lokom, mogoče rahla pronacija, način teka je peta - prsti, teža okoli 95 kg, štev. 46, podlaga asfalt - makadam. Največji problem pa mi predstavlja tendintinitis tetive, ki je prisoten že nekaj let.
Iščem predloge za različne modele. V moji okolici namreč ni veliko dobro založenih športnih trgovin, tako da bi se pred nakupom raje pozanimal o določenih modelih, da se ne vozim ravno 100 km zaman. Advisor na http://www.runnersworld.com mi je predlagal mizuno wave nexus 4.
Ima kdo kak predlog, oz. mogoče podobne težave?

Predlog? Pozdravi tetivo pa bodo težave z copati preteklost. Niso copati krivi, da te boli tetiva.Bolj se vprašaj če je mogoče kriv teren po katerem tečeš - asfalt,klanci, neraven teren ali pa mogoče kaj drugega. V osnovi- če pozdraviš tetivo bo nakup copatov malenkost. Izbira je široka. Samo z nakupom novih copat ne boš rešil težav z teivo. Moje mnenje. Mogoče bo še kdo kaj bolj pametnega napisal.
 MTB75
pajo napisal/-a:Predlog? Pozdravi tetivo pa bodo težave z copati preteklost. Niso copati krivi, da te boli tetiva.Bolj se vprašaj če je mogoče kriv teren po katerem tečeš - asfalt,klanci, neraven teren ali pa mogoče kaj drugega. V osnovi- če pozdraviš tetivo bo nakup copatov malenkost. Izbira je široka. Samo z nakupom novih copat ne boš rešil težav z teivo. Moje mnenje. Mogoče bo še kdo kaj bolj pametnega napisal.

Iskreno, najbolj bi bil vesel, če bi težave se težav s tetivo lahko znebil. Hodil sem že na razne terapije, pa ni nič pomagalo. Govoril sem s svojo zdravnico, ki pa mi je odsvetovala operacijo, ker naj ne bi bila nujno uspešna, lahko bi pa stvari še poslabšala.
Že nekaj let ne tečem ravno zaradi tetive, zato teren ni kriv. Načeloma pri normalni hoji nimam težav, tudi kolo ni problematično. Pri teku je pa drugače. Zato iščem model, ki bi bil kar najbolj primeren za moje stanje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA