prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Lep pozdrav. sem čisto nov na forumu.

Tečem zelo rad, vendar na opremo do sedaj nisem kaj veliko dal, tako da sem bil bolj omejen na suhe toplejše dni, sedaj sem se pa odločil da bi vsaj 2-3 na teden tekel na delo, v eno smer je približno 7km, se pravi tura 15km tudi v mrzlejših dneh.

Od opreme imam sedaj samo superge, dolge hlače ter kratko majico, bi si pa dokupil kako dolgo majico + jakno.

Ker kot začetnik nebi rad vrgel denarja stran v kake zavožene svari vas vprašam kaj se mi slača dokupit?

Nerad dam veliko denarja, vendar se držim pregovora da nisem tako bogat da bi poceni kupoval:)

Gledal sem že kako daljš majico pa za mrzle dni + "softshell" jakno (v Mega Factory Outletu sem videl od IcePeaka dokaj "poceni") a bi to bilo kull? ali so te jakne že moteče nerodne?

(v deževnih dneh se bi teka vseeno izogibal, vendar bi bilo fanj da je oprema taka da če me ta že ujame da me zaščiti)

hvala za odgovore;)
Jaz sem kupil tekaško jakno v Hoferju in jo že nekaj let uporabljam, pa mi dobro služi. Tudi pri krepkem minusu je uporabna. Rokavice in kapa pa varianta iz flisa od Spara.
Za te temperature, kot so sedaj pa imam tekaški anorak, ker je jakna še prevroča. Pa eno kratko majčko spodaj.
V dežju pa sem vedno cel premočen. Zunaj od dežja, znotraj od švica.
:lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA