prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 snela
No, ker je forum se mlad in v razcvetu odpiram temo namenjeno razpravi o tekaski opremi in tudi drugi sportni opremi nasploh.

:arrow: Z moje strani, me predvsem zanimajo trgovine, ki so vsaj malo bolj tekasko usmerjene in imajo poleg Nike in Adidas opreme se recimo Sugoi, Brooks ipd.

Jaz poznam samo Hervis, zal :shock: Drugace bolj kupujem v Italiji (Vidusi).

Ko sem bil v ZDA in stopil v trgovino [url=FootZone]http://seattlerunningcompany.com/[/url] sem imel nasmesek od levega usesa mimo desnega in nazaj do levega :lol: Vse kar ti srce pozeli - NA enem mestu! Ne mores, da verjames. In sem nakupil zaloge, hlack, majck, nogavic, ... Zdej pa pacas treba nardit zamenjavo...

Zdej pa na dan z vasimi favoriti: naziv trgovine, ulica in kraj so primerni :D
Uporabniški avatar
 cyc
Bom kar tole temo uporabil, glede na to, da je že odprta ... saj naslov je primeren, čeprav je avtor očitno imel v mislih naštevanje trgovin. Ampak seznam se začne s Hervisom, konča pa s Tomas Sportom (ali pa ravno obratno), vmes ni pa nič :lol: Pogojno se kaj najde v pohodniških trgovinah, vkolikor gre za kako sorodno robo (suunto, termo perilo, itd.).

No, ampak mene zanima, kakšne pripomočke uporabljate, so kakorkoli povezani s tekom in so koristni?

Jaz sem si danes kupil eno malenkost: Nikeova mini denarnica za na tekaški copat (pašček pod vezalke in z gumbom se pripne, predalček pa je na zadrgo). Velikost zadošča za ključ ali dva in par bankovcev.

Danes se mi je zgodilo da sem bil brez čisto vsega, pa bi potreboval recimo denar ... :D O detajlih pa raje ne bi :x :?

Anyway, na enem copatu je že pritrjena mini denarnica, drugi copat je pa rezerviran za senzor Polarja S625X 8) :lol:
Uporabniški avatar
 vidkul
cyc napisal/-a:drugi copat je pa rezerviran za senzor Polarja S625X 8) :lol:

In kdaj bo to :twisted:

lp Vid
Uporabniški avatar
 cyc
Soon :twisted:

We wants it. We needs it. Must have the Precious. They stole it from us. Sneaky little hobbits. :lol: :twisted: :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA