prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 vroom
Zdravo,
zanima me, če ima kdo izkušnje s temi copati, še posebej, če kdo ve kaj glede velikosti številk zanje. Ko sem gledal po internetu, sem zasledil, da so številke za ta omenjeni model (Hyperspeed 5) nekoliko manjše. Rad bi si kupil nekoliko manj blažen copat, kot ta, ki ga imam sedaj (Lunarfly) pa sem na internetu našel dobro ponudbo zanje; problem je seveda, ker jih (tako kot veliko drugih čevljev) v Sloveniji ni, niti za probo niti za nakup :(

Sam Lunarfly nosim št. 43, ki pa mi je malo velika (2,5 cm prostora spredaj); za Hyperspeed sem razmišljal o številki 43,5 oz. 9,5 US.

LP!
 vroom
p.s.: oz. ni treba, da imate izkušnje s 5, lahko tudi delite svoje izkušnje s prejšnjimi verzijami, če ste jih slučajno nosili ;)
 vroom
Dobil copat, samo update za koga drugega, ki ga bo morda zanimal ta model:

zdi se mi super, blaženja je (kot je bilo za tekmovalni copat pričakovati) nekoliko manj kot pri mojih prejšnjih copatih, ampak zaenkrat po več kot 10 km sploh ni nobenega problema z nogami, tako da sem zadovoljen. V primerjavi z Lunarfly ima precej bolj gibljiv podplat kar mi odgovarja. Copat ima tudi precej nizko težo (cca 200 g); številke so nekoliko majhne v primerjavi z drugimi copati (bolje je vzeti eno številko več kot običajno, prečekirajte na running warehouse, kjer lahko svoje copate primerjate s tistimi, ki jih želite kupiti).

Škoda, ker tega copata sicer ni na voljo v Sloveniji.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA