prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 flikca
Pozdravljeni!
Tole sem se odločila napisat malo zato da se vam potožim, malo zato da delim izkušnjo če komu pomaga pri odločitvi in pa da vidim kakšno je vaše mnenje, če jih kdo uporablja.

Torej Crossmax sem si privoščila po dolgem ogledovanju na netu ter zelo kratkem pomerjanju, ker sem imela s sabo dojenčka. Moram rečt da sem si zelo zelo želela končno spet nove superge in se jih veselila po dolgem času. So pa tako mehki in nestabilni in imajo slab oprijem, da še jih še za sprehode ne nosim, ampak hodim v starih pojahanih Wingsih.

Torej kar se mene tiče res zelo slab nakup.
Uporabniški avatar
 andrejl
Khm, jaz jih uporabljam za trening.

Zaenkrat brez pripomb. Če že kaj, so se mi na začetku zdele malo pretrde, ampak čez nekaj 10km je bilo vse v redu.

Ti pač ne ustrezajo. Boš vedela za naslednjič, da si je za pomerjanje treba vzeti več časa.
Uporabniški avatar
 flikca
Pretrde? Ful zanimivo.
Eh vedla sem že zdaj, ampak je bil že luksuz da sem jih sploh lahko šla kupit :)
Kaj čmo. Sem pa presenečena, da sam men ne pašejo.
Uporabniški avatar
 andrejl
Guidance so za pronatorje. In tisti del na sredini podplata, ki je utrjen v copatih za pronatorje, je precej trši, kot pri ostalih copatih, ki jih imam.

To sem imel v mislih. Trdota ostalega podplata je zame brez posebnosti.

A imaš res Guidance? Da nimaš Neutral modela?
Uporabniški avatar
 flikca
Ne ne, definitivno Guidance. Sem od nekdaj na modelih za zmerne pronatorje. Všeč mi je bil ravno čvrst del v pregibu stopala na notranji strani, nisem pa dovolj probala, da bi dobila občutek za cel podplat.
Uporabniški avatar
 čara
Če sem se jaz kaj naučila je pa tole. Ne moreš soditi kvalitete copata, če v štartu kupiš neprimernega za namen teka ali pa za svojo nogo. Je treba poznati svoj korak, material copatov in kje tečeš (asfalt, makedam, skalovje, gozd, mehke površine) oz. najdit nekoga, ki se bolje spozna in ti resnično lahko svetuje. (na to vedno ciljam jaz, ker je preveč vsega in ne morem vedeti dovolj o vseh svojih interesih).
Jaz sem za svoj namen našla dobre copate, s katerimi sem zadovoljna.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA