prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ton
Medtem ko se poslavljam od kljuseta s Finske (ma res mi je zrasel čez glavo, po maratonu se je spomnil, da v bistvu ni nič 'posnel') in se razgledujem naokrog, sem naletel na Sigmo RC 14.11.
Na kolesu je ta firma zelo zanesljiva, ima kdo izkušnje s tekaškimi modeli? Zanima me predvsem zanesljivost 'srce poda', ki je pri Sigmi skrit kar v pasu.
 vroom
Mislil sem, da je tam noter opisana tudi uporabniška izkušnja ... če je ni v tej temi, je pa gotovo v eni drugi, ker sem sam glede te ure spraševal nekaj mesecev nazaj in sem bral uporabniške izkušnje glede nje. Na splošno je bilo za pas rečeno, da ko ga kalibriraš je zadosti natančen (sicer v navodilih od sigme piše mislim da 3%, ampak baje, da je še malo bolje)
Uporabniški avatar
 Wega
Hojla, če si kje blizu Ljubljane ali Novega mesta jo lahko dobiš celo na preizkušnjo, kontakt Igorja, pošlji mi po ZS tvoj naslov, da ga pošljem Igorju, ki jo ima na preizkušnji trenutno.
 ton
Wega, zlat si, ampak se mi zdi, da se bom kar odločil. Bojim se samo, da bom potem zaradi pasu 'nujno' rabil nov sprejemnik za na kolo...
Uporabniški avatar
 boatjan
Ve kdo kaj je potrebno narediti, da PC prepozna uro Sigma RC 14.11. Sigma data center program imam naložen, na priklopni postaji pa sveti zelena lučka. Sigma Data Center pa javlja No Computer connected.

lep pozdrav!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA