prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz sem zelo zadovoljna z njimi, imam jih že več kot leto, samo za tekme in se že oziram za novimi.

:wink:

ps: naša mnjenja naj ti bodo samo v razmislek, ti pa jih sprobaj in se potem odloči, če so tebi tudi OK.
 trivette21
Me že dolgo ni bilo na forumu, sem pozabil geslo in uporabniško ime. Zadnjih 6 mesecev me muči kronično vnetje ahilove tetive. :cry:

Bom si kar to temo sposodil za vprašanje.

Danes je po pošti prišla reklama He..is, pa gledam po internetu da imajo v ponudbi tekaške copate SALOMON XT WEEZE znižane za 50%. Zanimivo, da tega modela ne najdem nikjer drugje na internetu. :? Zanima me ali gre za pronacijski copat in ali je načeloma ok za to ceno?

Če se kdo spozna prosim za odgovor.

LP
 matej93
Meni se zdi dokaj OK, vendar sem ga imel le za po ravnem... Glede opore pa mislim, da je copat nevtralen.
 štrumfeta
Kaj pa mene zmoti :?
predvsem to, da naši trgovci na veliko oglašujejo akcije različne modele copat, oblačil... je pa vedno tako, da so to izdelki, ki so v tujini že zdavnaj outlet in jih največkrat ni več na zalogi, pri nas pa se trgovci na račun teh izdelkov, ki so jih dobili po totalno nizkih cenah bogatijo. Če pogledaš samo pri otvoritvi Nike shopa v Emporiumu...prav "zanimiva" mi je bila modna revija z "letošnjimi" modeli nike....večina(če že ne vsi) teh izdelkov je v tujini outlet in niso več na zalogi...primer: tekaška jakna, ki je bila predstavljena na tej reviji pri nas stane okrog 90€, v tujini pa se jo je dala dobiti za 56€.
No, meni vsekakor ne pride na pamet, da bi kupovala pri nas ......

Lp :D
Uporabniški avatar
 tiga
Tekaške copate moraš probat. Ene lahko nekomu super pašejo, bojo tebe spravljale ob pamet. Jaz se tako recimo ne dobim nikakor z Najkicami. Mi ni pasal niti en model, ki sem ga probal do sedaj. Medtem ko pa Asics Gel mi pa sede na nogo res bp.
Uporabniški avatar
 tiga
štrumfeta napisal/-a:Kaj pa mene zmoti :?

Ma ja, odvisno...če se ti ljubi skakat po trgovinah v tujini, ja, dobiš tudi bolši deal,
jaz vem, da kljub temu da sem blizu italije in da sem večkrat obredel trst, udine,
monfalcon in gorico, pa še mimo outlet village-a v palmanovi sem se peljal, sem na
koncu 4 od petih copat kupil v Novi Gorici.

Sicer pa, sej imaš tudi pri nas outlet cene....
 štrumfeta
tiga napisal/-a:
štrumfeta napisal/-a:Kaj pa mene zmoti :?

Ma ja, odvisno...če se ti ljubi skakat po trgovinah v tujini, ja, dobiš tudi bolši deal,
jaz vem, da kljub temu da sem blizu italije in da sem večkrat obredel trst, udine,
monfalcon in gorico, pa še mimo outlet village-a v palmanovi sem se peljal, sem na
koncu 4 od petih copat kupil v Novi Gorici.

Sicer pa, sej imaš tudi pri nas outlet cene....

No ja, se mi ravno ne da skakati po trgovinah, raje se poslužujem naročevanja preko spleta :)
Uporabniški avatar
 Radolca
takole je pa z mojimi nakupi:
kar ne naročim n natu, pa dobim v Škofji Loki. v soboto smo kupovali čevlje za malega in jih, kot največkrat, nismo dobili. sem pa jaz, kot velikokrat, mimogrede kupil superege Reebok ziglite po smešni ceni 41,00 Eura. smo pa še ene za tamalga prjavl za 11 eurov (v novih supergah me mali seveda vedno in povsod prehiti :cry: , ker fotr devetdeset kil in še kakšno zraven, ne prenaša tako enostavno).
Prejšnji nakup sem prav tako izvedel v loki. Mituno Ultima 3 je bil med zadnjimi modeli, znižan za 40%, pol je bil pa taisti dan še 20% popust na vso opremo v Interšportu :!:

Tukaj sem pa prav gotovo obvezan pojasniti, kaj dela Radolca v Škofji Loki :?:
Ja ženm se, kva pa druzga :!:
Uporabniški avatar
 pajo
rasto napisal/-a:Zanima me, če ima kdo izkušnje z modelom Asics GEL-Hyper33?

Ja. V redu copat. Primeren za suhe,hitre tekače. In ki znajo pravilno tečt kar pri meni ni ravno 1. liga. Lahki in predvsem hitri in udobni. Mislim pa, da niso ravno za vsak dan, da bi z njimi tekel.Po želji vsakega posameznika.
Uporabniški avatar
 pajo
pajo napisal/-a:
rasto napisal/-a:Zanima me, če ima kdo izkušnje z modelom Asics GEL-Hyper33?

Ja. V redu copat. Primeren za suhe,hitre tekače. In ki znajo pravilno tečt kar pri meni ni ravno 1. liga. Lahki in predvsem hitri in udobni. Mislim pa, da niso ravno za vsak dan, da bi z njimi tekel.Po želji vsakega posameznika.Na LJ maratonu ne glede na vreme sem tekel z njimi in mi ni bilo žal. Vencelj drži - ozke so spredaj.
Nazadnje spremenil pajo, dne 30 Nov 2012, 18:37, skupaj popravljeno 2 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA