- 29 Jan 2013, 17:27

Pa jih imam. Sprobane danes na Rožniku 14.6 km. Podaljšano zaradi sečnje dreves
. V bistvu superge za brezpotja in podobno zadevo. Rožnik je v tem času ravno idealen za te superge. Ravno na nekaterih mestih še dovolj leden, da sprobaš oprijem.Ali pa malo mešano. Oprijem je več kot super. Nad pričakovanji. Nobenega zdrsavanja kot je bilo prej pri Asic GTX Morioko. Superge so poleg vsega še izredno lahke.( nisem jih tehtal) Noge po teku brez kakih bolečin.Mogoče so mi od vseh Asics modelov samo 2120 bolj sedle na nogo. Upam, da se ne motim. Upam, da bodo še velikokrat na nogah.
Aja... Ne nisem zadel na lotu, niti nimam še službe... Pač dobri ljudje vedo, da rad tečem in, da še bom dokler me kaj ne bo bolelo. Pa ne glede kako zgonjene superge imam. Namesto, da mi vsak za Božička prinese kako zadevo pač združijo novce za kaj tekega in smo vsi veseli. Še najmanj moja žena... Mislim, da še sedaj preklinja dan ko me je zvabila na tek. Sorči Alenka.
HVALA.
Upam, da ni samo moje mišljenje o tem modelu superg tako pozitivno.

Aja... Ne nisem zadel na lotu, niti nimam še službe... Pač dobri ljudje vedo, da rad tečem in, da še bom dokler me kaj ne bo bolelo. Pa ne glede kako zgonjene superge imam. Namesto, da mi vsak za Božička prinese kako zadevo pač združijo novce za kaj tekega in smo vsi veseli. Še najmanj moja žena... Mislim, da še sedaj preklinja dan ko me je zvabila na tek. Sorči Alenka.

Upam, da ni samo moje mišljenje o tem modelu superg tako pozitivno.