prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pajo
Pa jih imam. Sprobane danes na Rožniku 14.6 km. Podaljšano zaradi sečnje dreves :D . V bistvu superge za brezpotja in podobno zadevo. Rožnik je v tem času ravno idealen za te superge. Ravno na nekaterih mestih še dovolj leden, da sprobaš oprijem.Ali pa malo mešano. Oprijem je več kot super. Nad pričakovanji. Nobenega zdrsavanja kot je bilo prej pri Asic GTX Morioko. Superge so poleg vsega še izredno lahke.( nisem jih tehtal) Noge po teku brez kakih bolečin.Mogoče so mi od vseh Asics modelov samo 2120 bolj sedle na nogo. Upam, da se ne motim. Upam, da bodo še velikokrat na nogah.
Aja... Ne nisem zadel na lotu, niti nimam še službe... Pač dobri ljudje vedo, da rad tečem in, da še bom dokler me kaj ne bo bolelo. Pa ne glede kako zgonjene superge imam. Namesto, da mi vsak za Božička prinese kako zadevo pač združijo novce za kaj tekega in smo vsi veseli. Še najmanj moja žena... Mislim, da še sedaj preklinja dan ko me je zvabila na tek. Sorči Alenka. :mrgreen: HVALA.
Upam, da ni samo moje mišljenje o tem modelu superg tako pozitivno.
Uporabniški avatar
 pajo
Seadj je že malo več km z njimi in jih malo bolje poznam. Kaj veliko dodatnih zadev kot jih imajo ostali Asicsovi modeli jih ta pač nima. Upam, da se ne motim. Če boste tukaj iskali ne vem kako blaženje in kaj podobnega mislim, da je ne boste našli. Če pa iščete dobro oporo nogi,oprijem na snegu in ledu to je pa druga pesem.To sem ugotovil že takoj na prvem teku. In drži. Imajo pa še to prednost, da lahko v jezik v nekak poseben žepek skriješ vezalke.Ker se meni vedno kot po tekočem traku odvezujejo.Sedaj sem z njimi res naredil šele 50 km. Saj se bodo km obračali pa bomo še kaj ugotovili.Upam, da ne slabega.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA