prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Pozdravljeni...

Do sedaj nisem imel težav s prenosom podatkov, danes pa sem opravil 8 km teka, prišel domov, se približal ANT Sticku. Prenos se je začel, a ni uspel (failed). Zdaj pa čudo... Hotel sem opraviti manual upload, a tega teka ne najde, čeprav ga imam v zgodovini ure. Tudi program Sportstracker mi ga ne najde ob uploadu... Kaj storiti? Trening v uri je zabeležen... samo prenesti ga nikakor ne morem... Hvala, Gregi
Pred kakšnim mesecem se je tudi meni to nekajkrat zgodilo - takrat so imeli včasih opozorilo (in kasneje opravičilo), da imajo težave s serverjem.

No, današnji trening je meni naložilo brez problemov, tudi opozorila o kakšnih težavah nimajo.

Meni je nekajkrat, v času tistih težav, trening, ki ga najprej ni naložilo, naložilo po tem, ko sem nalagala naslednjega. Poskusi torej zagnati nov trening, ga zaključi po nekaj sekundah in počakaj, da naloži tega novega in upaj, da se bosta pojavila oba ;)
Zd... hvala za predlog, a ni delalo, sem to najprej probal... sem pa na netu našel rešitev zame, če bo kdo še imel ta problem...

1. Press and hold menu on the bezel to enter the Main menu.
2. Scroll and select Settings.
3. Scroll and select ANT+Sport.
4. Scroll and select Computer.
5. Scroll and select Force Send.
6. Turn "Force Send" ON.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA