prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Rozynho
težičou matej napisal/-a:Intersport savski otok imajo obsežno ponudbo, večinoma pa tudi pametne prodajalce.

hvala no :P se trudimo :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Rozynho napisal/-a:
težičou matej napisal/-a:Intersport savski otok imajo obsežno ponudbo, večinoma pa tudi pametne prodajalce.

Seveda mladim prodajalcem, ki se tudi sami ukvarjajo s tekom, lahko verjamemo, da vedo, kaj prodajajo in jim zaupamo :!:
Uroš, veliko uspehov pri delu in pri teku :!:

LP, vencelj
 Rozynho
vencelj napisal/-a:
Rozynho napisal/-a:

Seveda mladim prodajalcem, ki se tudi sami ukvarjajo s tekom, lahko verjamemo, da vedo, kaj prodajajo in jim zaupamo :!:
Uroš, veliko uspehov pri delu in pri teku :!:

LP, vencelj

samo , je pa težko ;)..predvsem zaradi tega, ker veliko strank pride po nove superge, ali pa po svoje prve, iz določenih pa težko izvlečeš tisto kar dejansko rabiš vedet. Je pa res, da vsi niso enaki, in da moraš nekoga tudi precej utrujati z vrrašanji kaj in kako, dejansko rabi.
Itak pa najslabše, če pride brez prave volje po puerge...pol je velika vrjhatnost, da kupi napačne ;)
 Rozynho
težičou matej napisal/-a:Sm šele zdj pogruntou kdo je tale iz objema storžiča. Tole bo moj sotrpin v planici, čez tri tedne:-)

:))
 Mojčca
Nabavla. V Savskem otoku. In sinoč tud že stestirala :D

No, dobila sem informacije, ki sem jih želela. Sem pa kr nekaj čevljev sprobala in tekla po štacuni in na žalost moje denarnice se je noga najboj optimalno počutla v dražji varianti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA